background img
banner
banner

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΓΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο κατάμεστο από κόσμο “Vostizza Psitocafe” στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου. Το “παρών” έδωσαν όλα τα μέλη της λέσχης, οι φίλοι της μοτοσυκλέτας αλλά και μέλη Λεσχών από αρκετά μέρη της Ελλάδας παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της ΑΜΟΤΟΕ Μαρία Τσεσμελή και ο εκπρόσωπος της Επιτροπής αγώνων της ομοσπονδίας Νικόλαος Τσάκλας, που τιμήθηκαν από τους ανθρώπους της ΠΑ.ΛΕ. ΜΟΤ. Στον σύντομο χαιρετισμό της η πρόεδρος της Ομοσπονδίας δήλωσε εντυπωσιασμένη από την εκδήλωση και το υψηλό επίπεδο της ΠΑΛΕΜΟΤ τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο εκδρομικό κομμάτι.

Την δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αιγίου Γιώργος Γκιώνης ενώ μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» Χρήστος Γούτος, ο ανεξάρτητος σύμβουλος Παναγιώτης Μαρινόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Μπέσκος, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Χριστόπουλος και ο γραμματέας της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αιγιαλείας Γιάννης Μεντζελόπουλος κ.α.

Προβολή βίντεο και βραβεύσεις

Μέλη της Λέσχης παρουσίασαν εντυπωσιακά βίντεο από πρόσφατες εκδρομές στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα σε Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ιταλία και ακολούθησαν βραβεύσεις στους αθλητές που πρωταγωνίστησαν μέσα στο 2022. Ειδική αναφορά έγινε στον τέσσερις φορές πρωταθλητή Ελλάδας, Νεκτάριο Παπαβασιλείου που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια στο άθλημα, ο οποίος ευχαρίστησε συγκινημένος το τεχνικό τιμ και όλους όσοι τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Βραβεύτηκαν επίσης άνθρωποι και επιχειρήσεις που στηρίζουν τις προσπάθειές της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ όπως οι μεγάλοι χορηγοί, η Ποτοποιία ΚΡΙΝΟΣ και όλη η οικογένεια του Κώστα Αναστασόπουλου, η εταιρία ΑΚΡΟΣ ΑΤΕ του Φάνη Καπετσώνη, αλλά και μικρότεροι χορηγοί που βρίσκονται δίπλα στη λέσχη όλα αυτά τα χρόνια.

Να σημειώσουμε, ότι την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, όπου πραγματοποιήθηκε ο 11ος Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας, η ΠΑΛΕΜΟΤ είχε αναλάβει να βοηθήσει στο έργο της αστυνομίας προστατεύοντας σε όλο το μήκος της διαδρομής, τους αθλητές από τα διερχόμενα οχήματα σε σημεία ταχείας κυκλοφορίας αλλά και στις διασταυρώσεις εντός των οικισμών. Γεγονός που αποδεικνύει την πολύπλευρη προσφορά των ανθρώπων της Λέσχης και όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά με δεκάδες δώρα, προσφορά καταστημάτων της περιοχής.

19 χρόνια Παναιγιάλεια Αθλητική Λέσχη Μοτοσικλέτας

Η Παναιγιάλεια Αθλητική Λέσχη Μοτοσικλέτας “Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.” βρίσκεται στο “κατώφλι” της πρώτης της 20ετίας. Ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό την ανάπτυξη του Αθλητισμού και Αθλητικού Πνεύματος , την Ανάπτυξη των αθλητικών δυνατοτήτων των Αθλητών της. Επίσης την πνευματική και ψυχική διάπλαση των μελών της, την ανάπτυξη του πνεύματος συναδέλφωσης, την ψυχαγωγία τους και έξω από τους χώρους του αθλητικού σωματείου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr