background img
banner
banner

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Ελίκης στην «ομπρέλα» της Ο.Σ.Α.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας ( Ο. Σ. Α. ), με ανακοίνωσή του, καλωσορίζει τον νέο και δυναμικό σύλλογο της Ελίκης, « Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Ελίκης».

Όπως αναφέρει, ΄΄ο Σύλλογος «Νέων Ελίκης», αποτελεί το δωδέκατο μέλος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας. Μετά την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών και την έγκριση ένταξής του, ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Ελίκης αποτελεί πλέον μέλος μας και ευχόμαστε να συνεχίσει τις δράσεις του και την ανοδική του πορεία, γνωρίζοντας ότι η Ομοσπονδία θα είναι πάντα δίπλα τους και αρωγός στις πολιτιστικές τους δράσεις΄΄.

Επιπλέον η Ο.Σ.Α. ενημερώνει τα μέλη της άλλα και πολιτιστικά σωματεία του Δήμου Αιγιαλείας ότι από την Τετάρτη15 Φεβρουαρίου (18:00 – 20:00) και κάθε Τέταρτη μέχρι της 31/05/2023, το γραφείο της Ομοσπονδίας στην Οδό Ψαρών 6 στο Πολύκεντρο Μυρτιάς, θα είναι ανοιχτό προς τα πολιτιστικά σωματεία (μελή και μη μέλη ) ώστε να έρθουν σε επαφή με την Ο.Σ.Α., για πληροφορίες, τηλ. επικοινωνίας 6936178497 και 6936938511.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr