background img
banner
banner

Ο εθελοντισμός ως μέσο αυτοβελτίωσης

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ – ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Ημερίδα ενημέρωσης, έμπνευσης και συμμετοχής για  τον Εθελοντισμό με θέμα: «O εθελοντισμός ως μέσο αυτοβελτίωσης», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλέκος Μέγαρης, στο Αίγιο με αφορμή τη διεθνή ημέρα εθελοντισμού που είναι στις 5 Δεκεμβρίου.

Η ημερίδα ενημέρωσης, έμπνευσης και συμμετοχής για τον Εθελοντισμό απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί για τον εθελοντισμό άλλα και τα οφέλη από την προσφορά του μέσα από εθελοντικές δράσεις.

Φορέας υλοποίησης της ημερίδας είναι η Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιαλείας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αιγιαλείας και την ΔΗ.Κ. ΕΠ.Α. Η ημερίδα έχει την  υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος  ενώ τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού. ΄΄Σας περιμένουμε με χαρά!΄΄, αναφέρεται στην πρόσκληση.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος θα αναπτύξει το θέμα «Εθελοντισμός και Υγεία», η Life Coath Ναταλία Αλεξανδρινού το θέμα «Το μεγάλο κέρδος του εθελοντισμού», ο Mindset Coach Γιάννης Ξουρίδας το θέμα «Η συμβολή του εθελοντισμού στην προσωπική ανάπτυξη», ο πυρονόμος Βασίλης Τρίγκας και η αρχιπυροσβέστρια Αναστασία Βλάχου το θέμα «Χρησιμότητα εθελοντών στο Πυροσβεστικό Σώμα και προϋποθέσεις που πρέπει να έχουν ώστε να ενταχθούν στο Πυροσβεστικό Σώμα».

Συντονίζουν οι Ιωάννα Κότση CEO της Enalia Events, μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Διερεύνησης Ανθρωπίνων Συστημάτων ΕΙΔΑΣ και Σταύρος Καραδημητρόπουλος πρόεδρος ΟΣΑ και γεν. γραμματέας ΠΑ.ΣΥ.Π.Ο.Ε.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr