background img
banner
banner

Με μεγάλη επιτυχία η Αθλητική Ημερίδα από τον Αθλητικό Όμιλο Αιγίου

Στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού Κέντρου «Αλέκος Μέγαρης» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου, η 1η Αθλητική Ημερίδα με θέμα «Επιμόρφωση Γονέων και Παιδιών» που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Αιγίου. Μίλησαν ο Αχιλλέας Υφαντίδης, επιστημονικός συνεργάτης – ψυχολόγος των σχολών προπονητών UEFA της ΕΠΟ και μέλος του κυρίου διδακτικού προσωπικού του ΕΚΔΔΑ και η Τζίνα Τσιχλιά, Κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος M.S.K. R.D B.S.c Μάστερ αθλητικής διατροφής, λέκτορας, υποψήφια διδάκτωρ Robert Gordon University Aberdeen UK.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία καθώς και δειγματοληψία σάλιου για όσους επιθυμούσαν να εγγραφούν ως εθελοντές δότες μυελού των οστών σε συνεργασία με εθελόντριες του κέντρου ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε ζωή» του Πανεπιστημίου Πατρών.

“Σε ημέρες όπου η θλίψη για τη σιδηροδρομική τραγωδία φωλιάζει στις καρδιές μας, η πρώτη ενημερωτική ημερίδα του Αθλητικού Ομίλου Αιγίου 2019 στην οποία και συμμετείχα, πέρασε όμορφα μηνύματα στους μικρούς στους γονείς και κυρίως στα παιδιά – αθλητές. Δεν θα εστιάσω στην εξαιρετική αλληλεπίδραση των παιδιών με εμάς τους ομιλητές, που είχε σαν αποτέλεσμα να μη θέλουν να φύγουν από την αίθουσα, παρά το ότι η εκδήλωση κράτησε -δικαιολογημένα- αρκετή ώρα. Θα εστιάσω όμως στο νικητήριο μήνυμα της ζωής που μας έστειλε το “Χάρισε Ζωή” του Πανεπιστημίου Πατρών.

Προτρέποντας όλους μας να γίνουμε εθελοντές δότες Μυελού των Οστών, χαρίζοντας Ζωή σε συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο του αίματος”, δήλωσε ο κ. Υφαντίδης ενώ ο υπεύθυνος του Α.Ο. Αιγίου Χρήστος Παρασκευόπουλος δήλωσε υπερήφανος τονίζοντας: «Τέτοιες στιγμές και δράσεις μάς κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι για την ομάδα μας και την φιλοσοφία μας. Με μόλις 6 μήνες παρουσίας από την ίδρυσή μας ήδη κάνουμε σημαντικά βήματα προς τον σωστό δρόμο!».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ · ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr