background img
banner
banner

Τάκης Ανδρικόπουλος: «Όλη η Ελλάδα θρηνεί και εκφράζει τη λύπη της και το θυμό της»

Παρέμβαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το τραγικό δυστύχημα έκανε και ο σύμβουλος Τάκης Ανδρικόπουλος, ο οποίος ζήτησε να μην επαναληφθεί ένα τέτοιο γεγονός, καυτηριάζοντας τη στάση αυτών που σπάζουν και καταστρέφουν, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι ως ιατρός χειρουργός, όπως εξήγησε για τον πόνο των συγγενών όταν το δικό τους πρόσωπο τραυματίζεται ή χάνεται.

«Η χώρα μας δυστυχώς είναι ένας τόπος πού πάντα υπάρχει λόγος για να θρηνεί.

Αλήθεια έχει σκεφθεί κανείς πόσες εκατοντάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στην Αθηνών Πατρών από το 2000 έως το 2020;

Τότε ήταν 1-2-5 ποτέ όμως δεν τούς αθροίζαμε! Στην Πατρών Πύργου ακόμα θρηνούμε θύματα. Τις καταστάσεις αυτές να παραλαμβάνεις έναν βαριά τραυματισμένο ή σκοτωμένο το έχω βιώσει με το παραπάνω. Το χειρότερο είναι να πεις στον συγγενή ότι έχει χάσει τον άνθρωπό του. Ο πόνος είναι αβάσταχτος και δεν Ξεπερνιέται ποτέ.

Σήμερα έχουμε μια μαζική καταστροφή, χάθηκαν 57 νέοι κυρίως άνθρωποι σε ένα δυστύχημα που δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει συμβεί. Αν κάποιοι είχαν κάνει σωστά την δουλειά τους από τον κάθε υπουργό μέχρι τον σταθμάρχη σίγουρα δεν θα είχε συμβεί.

Ευθύνες υπάρχουν παντού και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να τιμωρηθούν για να δικαιωθούν οι νεκροί.

Θα πρέπει να υπάρξει αμέριστη συμπαράσταση της πολιτείας στους συγγενείς που θρηνούν και να ληφθούν όλα τα μέτρα ώστε ποτέ να μην επαναληφθεί τέτοια τραγωδία .
Ο κόσμος πολύ καλά κάνει και διαμαρτύρεται. Όλη η Ελλάδα θρηνεί και εκφράζει την λύπη της και το θυμό της.

Δεν είμαι μαζί με εκείνους που σπάζουν και καταστρέφουν. Είμαι πολύ κοντά στην οικογένεια που της έκαψαν το παιδί τους στα γεγονότα της Μαρφίν. Χθες βρέθηκαν βέβηλοι και κατέστρεψαν το μνημείο για αυτούς τους αδικοχαμένους ανθρώπους.

Ίσως είναι οι ίδιοι άνθρωποι που τους έκαψαν και ποτέ δεν τιμωρήθηκαν.
Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν δικοί μας και ξένοι νεκροί!»


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr