background img
banner
banner

Χείρα βοηθείας σε ενδεή πολίτη

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ – 2.500 ΕΥΡΩ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σε έγκριση διάθεσης και εξειδίκευση πίστωσης οικονομικού έτους 2023 για την οικονομική βοήθεια σε ενδεή πολίτη, προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή δήμου Αιγιαλείας. Ουσιαστικά, η Επιτροπή έκανε δεκτή την εισήγηση του Αυτοτελούς Τμήματος Υγείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου. Η διάθεση της πίστωσης αποφασίζεται από τον δήμαρχο ωστόσο για την εξειδίκευση της πίστωσης απαιτείται απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. Τα χρήματα θα διατεθούν σε πολίτη με τα αρχικά Κ.Κ., ο οποίος έχει περιέλθει σε δεινή οικονομική θέση.

Μάλιστα, πριν είκοσι ημέρες υπέβαλε αίτηση στον δήμο, ζητώντας οικονομική ενίσχυση προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στα έξοδα διαβίωσής του καθώς και τα έκτακτα έξοδα που έχουν προκύψει από το πρόβλημα υγείας το οποίο τον ταλαιπωρεί. Λόγω του προβλήματος υγείας του έχει λάβει από το ΚΕΠΑ ποσοστό 85%. Πρόσφατα έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και η γενικότερη κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να εργαστεί.

Να σημειωθεί πως για να εγκριθούν τα χρήματα εξετάστηκαν οικονομικά στοιχεία όπως: Ε1, Εκκαθαριστικό του 2022. Ε9. Έκθεση της Κοινωνικού Λειτουργού Λογαριασμοί ΔΕΗ, ΕΝΦΙΑ. ΚΕΠΑ. Η απόφαση που ελήφθη από την Οικονομική Επιτροπή, ήταν ομόφωνη.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr