background img
banner
banner

Πήρε στόπερ από Αλμωπό Αριδαίας ο Παναιγιάλειος

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη στη Ρόδο ο Παναιγιάλειος, που ισοφαρίστηκε 1-1 στο 83΄από την γηπεδούχο ομάδα που διαθέτει πλούσιο ρόστερ, παραμένει αήττητη, ήταν από τους πρωταγωνιστές στο περυσινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και όπως δήλωναν στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο οι διοικούντες των «Ελαφιών», θα καταλήξουν στην πρώτη θέση.
Η αξία λοιπόν του αντιπάλου ανεβάζει το μέγεθος της επιτυχίας στον Αιγιώτικο Σύλλογο, που κατά τα άλλα έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, τα οποία περιορίζουν σημαντικά τις επιλογές και τις αποφάσεις στον προπονητή Νίκο Μανούρα.

Επιστρέφουν Σανδραβέλης και Κοτσόκολος

Ο Θοδωρής Κοτσόκολος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής (τρεις κίτρινες κάρτες) και τίθεται στη διάθεση του Νίκου Μανούρα, όπως επίσης ο Δημήτρης Σανδραβέλης που λόγω τραυματισμού δεν υπολογιζόταν για την Ρόδο.

Ο Θοδωρής Λουκάς αν θα προπονηθεί από σήμερα Τρίτη ή από αύριο αυτό θα γίνει με μάσκα.
Ο Θάνος Φωκαΐδης ο οποίος πέτυχε το γκολ του Παναιγιάλειου στη Ρόδο, έγινε αλλαγή αφού τραυματίστηκε στο γόνατο (κάκωση), λογικά όμως αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν στην προπόνηση.

Ο στόπερ Κώστας Κυριακίδης από τον Αλμωπό στο Αίγιο

Στην άμυνα η ενίσχυση στον Παναιγιάλειο από τον 30χρονο Κώστα Κυριακίδη, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο κέντρο της άμυνα.

Ο Κώστας Κυριακίδης (φωτο) είναι γεννημένος στις 01/10/1993.. Ξεκίνησε το επαγγελματικό του ταξίδι με τον Αετό Σκύδρας όσο και με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, σε Γ’ και Β’ Εθνική αντίστοιχα, μετά την ομάδα της γενέτειράς του, Όλυμπο Αψάλου, που πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο. Συνέχισε στη Ζάκυνθο για δύο χρονιές, στη Football League και ακολούθησαν στην ίδια κατηγορία ο Αγροτικός Αστέρας και ο Εργοτέλης. Έπειτα, αγωνίστηκε με τον Αλμωπό Αριδαίας στη Γ’ Εθνική όπου κατέγραψε 20 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ την συνέχεια μετακόμισε στη Νίκη Βόλου για να φύγει στην Κύπρο για ενάμισι χρόνο αφού αγωνίστηκε σε Ομόνοια Αραδίππου και ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.

Η συνέχεια τον βρήκε σε Ηρόδοτο και Αλμωπό Αριδαίας. Η τελευταία μεταγραφική προσθήκη του Παναιγιάλειου, αναμένεται να δώσει το παρόν στην σημερινή προπόνηση στο γήπεδο της Αβύθου.

Στα όρια της ζώνης κινδύνου ο Παναιγιάλειος

Ύστερα από δυο νίκες και μια ισοπαλία ο Παναιγιάλειος έχει κερδίσει 7 βαθμούς, που τον διατηρούν στο όριο της επικίνδυνης ζώνης. Το πρωτάθλημα όπως αναμενόταν αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολο για να διατηρηθείς στην κατηγορία και πάρα πολύ δύσκολο για να διεκδικήσει την πρωτιά.

Τα δυο επόμενα παιχνίδια που είναι στην Αβυθο με τον ΠΑΟ Βάρδας και στην Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό, αναμένονται καθοριστικά για τον Παναιγιάλειο, που θέλει να έχει στην πλάτη του πολλές ομάδες, απομακρυνόμενος έτσι από τον κίνδυνο.

Σε ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση βρέθηκε η Εράνη ύστερα από την αφαίρεση τριών βαθμών, όταν στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό χρησιμοποίησε νεαρό αλλοδαπό ποδοσφαιριστή, κάτι που απαγορεύεται από την προκήρυξη.

Χωρίς βαθμό παραμένει το Μεσολόγγι που απομάκρυνε και τον προπονητή Θόδωρο Παπαχρήστο, χωρίς νίκη ο Βύζας Μεγάρων.
Μια νίκη (τυχερή με τον Παναιγιάλειο) έχει η Ερμιονίδα, που παρουσιάζει δυσκολίες για την κατάκτηση θετικών αποτελεσμάτων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr