background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ – Α1 ΕΣΚΑ-Η: Με ΣΕΦΑ Ανδραβίδας εκτός έδρας ο Κεραυνός Αιγίου

ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Ολοκληρώνεται απόψε ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η με τον πρωτοπόρο Κεραυνό Αιγίου να αναζητά στην Ανδραβίδα τη 12η φετινή του νίκη σε 13 παιχνίδια που θα τον διατηρήσει στην κορυφή και θα του χαρίσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και το ντεμπούτο του Νίκου Μοσχοβάκη στη δεύτερη θητεία του στον Κεραυνό που με την παρουσία του ισχυροποιεί σε μεγάλο βαθμό την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει φέτος για τη κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή στη Γ΄ Εθνική. Την ίδια ώρα η Γαλήνη παίζει επίσης εκτός έδρας αντιμετωπίζοντας στο κλειστό των Ροϊτίκων την ΕΑ Παραλίας ενώ από το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής ξεχωρίζει και η αναμέτρηση της ΕΑΠ με τους Νέους Γλαύκου που ακολουθούν στη βαθμολογία τους δύο πρωτοπόρους. Το παιχνίδι ΣΕΦΑ – Κεραυνός Αιγίου θα διεξαχθεί στο “Αέθλειον” της Ανδραβίδας, θα ξεκινήσει στις 8μμ και θα το διευθύνουν οι Κανελλόπουλος, Μαρκόπουλος και Μπολάνο.

Ενισχυμένη και η Ανδραβίδα

Το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας εκτός από την επιστροφή στην ομάδα του έμπειρου γκαρντ Δημήτρη Παναγόπουλου, προχώρησε σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή. Απέκτησε τον 29χρονο Αμαλιαδίτη πάουερ φόργουορντ-σέντερ, Νίκο Δημάκο, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τον Κόροιβο κι έχει παίξει αρκετά χρόνια και στις εθνικές κατηγορίες. Μια δυνατή μεταγραφή για τους «κιτρινόμαυρους» με τον ύψους 2.05μ., Νίκο Δημάκο, που δυναμώνει πολύ την front-line της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Σ.Ε.Φ.Α.: «Σε μια πολύ δυνατή προσθήκη προχώρησε η ομάδα μας με τον Νίκο Δημάκο! Ο Αμαλιδίτης ψηλός, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, έρχεται να ενισχύσει την γραμμή των ψηλών! Προηγούμενες ομάδες: Ολυμπιονίκης Αρχαίας Ολυμπίας, Πεύκη, Ν.Ε.Μ., Γλαύκος, Κόροιβος, Μύκονος, Μίλωνας, Παναξιακός. Νίκο, σου ευχόμαστε υγεία και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».

To σημερινό πρόγραμμα

ΕΑ Παραλίας-Γαλήνη
ΣΕΦΑ Ανδραβίδας-Κεραυνός
Αραχωβίτικα- ΑΕ Ροϊτίκων
Απολλωνιάδα-ΑΕ Αγυιάς
ΕΑΠ-Νέοι Γλαύκου
Ολυμπιάδα-Ηρακλής Π.
ΑΟ Δύμης- ΑΕ Βαρθολομιού


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr