background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Νίκη στο πρωτάθλημα για τα κορίτσια του Α.Ο. Ακράτα, άδοξος αποκλεισμός από τον τελικό κυπέλλου

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα Κορασίδων (Κ18) της ΕΣΠΕΠ με μια εντυπωσιακή νίκη 3-1 του Α.Ο. Ακράτα επί του Απόλλωνα Ξυλοκάστρου στο κλειστό γυμναστήριο Ακράτας “Κωνσταντίνος – Σπηλιωτόπουλος”.

Το επόμενο Σάββατο (27/1),  στο τοπικό ντέρμπι για την 2η αγωνιστική η Ακράτα θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Αιγιαλέων.

Όσο αφορά στο κύπελλο της ΕΣΠΕΠ μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα που έγινε στην Κόρινθο και κρίθηκε στο ταϊ μπρέικ, ο Α.Ο. Ακράτα γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ από το Άργος στον ημιτελικό του Κυπέλλου Κορασίδων (Κ18) και έμεινε εκτός τελικού. Για την κατάκτηση του τροπαίου στο τελικό θα αναμετρηθούν η ομάδα του Άργους με τη γειτονική ΓΕ Ναυπλίου.

«Ο Α.Ο. Ακράτα δυστυχώς αποχαιρετά τον θεσμό του κυπέλλου στα ημιτελικά, απέναντι στην αξιότιμη ομάδα του Άργους. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο και παρότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ελπίζαμε, υπενθυμίζει το πάθος και την αφοσίωση που κατέχουν οι αθλήτριές μας.

Ως διοίκηση του Α.Ο. Ακράτα εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς την ομάδα του Άργους για την επιτυχία της και την πρόκρισή της στον τελικό. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον τελικό στην ομάδα του Άργους και στην ομάδα του Ναυπλίου, που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο σε έναν αγώνα που αναμένεται εξίσου συναρπαστικός.

Παρά την ήττα, η ομάδα μας διακρίνεται για την προσπάθειά της και συνεχίζουμε να ενισχύουμε το πνεύμα και τη δέσμευσή μας για την αθλητική μας πορεία, ενώ προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε.

Στο μέλλον πιστεύουμε πως οι αθλήτριές μας θα συνεχίσουν να μας εντυπωσιάζουν και να κατακτούν νέες επιτυχίες στον κόσμο του βόλεϊ», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Α.Ο. Ακράτα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr