background img
banner
banner

Επίσκεψη του Διοικητή του ΚΕΤΧ Πάτρας Ε. Τούντα στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αχαΐας Φ. Ζαΐμη

Τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη επισκέφθηκε ο Διοικητής του ΚΕΤΧ Πάτρας, ταξίαρχος Ευάγγελος Τούντας μαζί με τον υπασπιστή του Φίλιππο Κόρδα, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των νέων καθηκόντων του κ. Ζαΐμη.

Τη συνάντηση απασχόλησαν τρόποι ουσιαστικής συνεργασίας στο πλαίσιο της κοινωνικής ευημερίας και της αποτελεσματικής διοίκησης. Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν στον κ. Ζαΐμη ήταν η ανάγκη ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων καθώς και η δημιουργία στρατιωτικού μουσείου στο στρατόπεδο.

«Μας ενδιαφέρει η αναβάθμιση και λειτουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού Πάτρας (ΚΕΤΧ) , το οποίο είναι το βασικότερο Κέντρο Τεχνικής Εκπαίδευσης του Στρατού Ξηράς και δίκαια αποκαλείται η «καρδιά» του Τεχνικού Σώματος. Μπορούν να αξιοποιηθούν ανεκμετάλλευτες δυνατότητές του κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μέσα από συνεργατικές κινήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απαξιωθεί η ιστορία και ο ρόλος του στρατοπέδου αντίθετα οφείλουμε να συμβάλλουμε να αναβαθμιστεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr