background img
banner
banner

Εννέα αδέσποτα της Αιγιάλειας βρήκαν σπίτι στην Αθήνα

ΔΥΟ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ Η ΑΝΝΙΤΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ

Με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου η 44η γιορτή υιοθεσίας του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια», στο Άλσος Νέας Σμύρνης, μαζί με το γραφείο «Αστικής Πανίδας» του Δήμου Νέας Σμύρνης. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στη γιορτή για να γνωρίσει τα αδέσποτα ζώα, ανάμεσα στους οποίους και η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία υιοθέτησε δύο σκυλάκια, δίνοντάς τους παντοτινό σπίτι. Συνολικά, μέσω του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας δόθηκαν για υιοθεσία εννέα αδέσποτα από την Αιγιάλεια.

Η κ. Ναθαναήλ, αφού είχε εγκάρδια συνομιλία με τους εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου αλλά και τον αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής Γιώργο Φραγκονικολόπουλο, πήρε μαζί της τη Στέλλα και στη συνέχεια αποφάσισε να πάρει και τη Μπιζού, κάνοντάς τις μέλη της οικογένειάς της. Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε με χαρά την υιοθεσία των δύο πρώην αδέσποτων ζώων από το Αίγιο, που φαίνονται να κάθονται στο αυτοκίνητο παρέα με ένα από τα υπόλοιπα κατοικίδια της οικογένειας. ΄΄Μόλις υιοθετήσαμε τη Στέλλα που ζεσταίνεται και τη Μπιζού, η Φίμπι κάθεται πίσω. Ευχαριστούμε πολύ το Φιλοζωικό Σωματείο Αιγίου για τις υπέροχες δράσεις του. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που μεγαλώνει η «σκυλοοικογένειά μας». Αγάπη μόνο!΄΄, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας ανέφερε για τη διπλή υιοθεσία: «Η πρώτη υιοθεσία μας και διπλή μάλιστα! Αννίτα Ναθαναήλ, σε ευχαριστούμε για τη Στέλλα μας (45 κιλά) και τη Λαμπραντορίτσα που από σήμερα θα έχουν ένα σπίτι και μια οικογένεια που θα τις φροντίζει και θα τις αγαπάει».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr