background img
banner
banner

Γ. ΦΡΑΓΚΟΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο Δήμος είναι στο πλευρό των επαγγελματιών εστίασης – αναψυχής»

Την ικανοποίησή του για τη συνεργασία των επαγγελματιών εστίασης- αναψυχής με τη δημοτική αρχή εξέφρασε μιλώντας στο Protionline.gr ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, ο οποίος στις αρμοδιότητές του έχει και την εποπτεία ορθής λειτουργίας επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ανέφερε ακόμη πως η μείωση των τελών κατάληψης και χρήσης κοινοχρήστων χώρων για τους συνεπείς επαγγελματίες, ήταν μία δική του πρόταση που εισακούστηκε μέσα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν οι επιχειρήσεις.

΄΄Είμαι ένας άνθρωπος που γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα και τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης και της αναψυχής, καθώς είμαι στον χώρο πάνω από 30 χρόνια. Είμαι χαρούμενος γιατί ο δήμαρχος γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες του κλάδου και είναι πραγματικά θετικός στο να βρεθούν λύσεις και να υπάρξει το απόλυτο πνεύμα συνεργασίας με όλους τους επιχειρηματίες ανεξαιρέτως.

Η συμβολή της αντιδημάρχου Οικονομικών ήταν και είναι πολύ σημαντική στις επαφές και τους χειρισμούς.

Ως επαγγελματίας, ξέρω και κατανοώ απόλυτα το άγχος του κάθε επιχειρηματία και πιστεύω ότι η τρέχουσα δημοτική αρχή, είναι μία ομάδα που ξέρει να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι το πνεύμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης θα είναι αυτό που όχι μόνο θα επικρατήσει, αλλά θα είναι και το κλειδί της επιτυχίας, της ανάπτυξης και της σταθερότητας΄΄, είπε ο κ. Φραγκονικολόπουλος, καταλήγοντας: ΄΄Οι επαγγελματίες έχουν την ανάγκη να ξέρουν πως ο δήμος είναι στο πλευρό τους. Και αυτό, έχει ήδη επιτευχθεί πανηγυρικά. Είμαι αισιόδοξος ότι θα αντιμετωπιστεί σωστά από κάθε οπτική γωνία το φλέγον αυτό ζήτημα που αντιμετωπίζει η τοπική μας κοινωνία΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr