background img
banner
banner

Μήνυμα του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας

Αγαπητά μέλη της Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας, Φίλες και φίλοι του κόμματός μας, Θερμές ευχαριστίες προς όλες και όλους εσάς για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε να μου δώσετε την ψήφο εμπιστοσύνης σας, προκειμένου να ηγηθώ της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Αιγιαλείας και για την επόμενη διετία.

Η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαϊου, σχεδόν, 1.100 Αιγιαλέων ξεπέρασε και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις μας. Δυναμώσαμε αρκετά, μεγαλώσαμε περισσότερο, υπάρχουν ακόμα τεράστια περιθώρια βελτίωσης κι αυτά θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να εξαντλήσουμε στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Το ποσοστό του 58% με το οποίο ανανεώσατε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου αποτελεί για εμένα, αλλά και για τους συνεργάτες μου ορόσημο, πυξίδα, αφετηρία ακόμα μεγαλύτερης προσπάθειας, περισσότερης δουλειάς, αποδοτικότερης συνεργασίας, επιπλέον θετικών αποτελεσμάτων, νικηφόρων κομματικών μαχών.

Όλοι μαζί νικήσαμε, όλες και όλοι μαζί θα πορευτούμε. Μπαίνουμε σε μια παρατεταμένη εκλογική περίοδο. Εθνικές εκλογές, ευρωπαϊκές εκλογές, αυτοδιοικητικές εκλογές.

Επικεντρωνόμαστε στον κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την πρωτιά της Ν.Δ. στην Αιγιάλεια και στη μέγιστη δυνατή συμβολή μας στο να μπορέσει η Ν.Δ. να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό, ώστε η επόμενη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εφαρμόσει απερίσπαστη το πρόγραμμά της, που δεν είναι άλλο από την καλυτέρευση της ζωής των Ελλήνων.

Η νέα 11μελής ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας, που τις προσεχείς ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα,
με την κατανομή των αρμοδιοτήτων που προβλέπονται, τη συγκρότηση τομέων δράσης που απαιτούνται θα συνεχίσει ακόμα πιο δυνατά αυτό που τα τελευταία δύο χρόνια πράττει με επιτυχία: Δυναμώνει ακόμα περισσότερο τη φωνή και την παρέμβαση του κόμματός μας σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της Αιγιάλειας, διαδίδει τις απόψεις και τις θέσεις του κόμματος παντού, οργανώνεται δυναμικά, απλώνεται παντού, είναι πανέτοιμη για τις νικηφόρες μάχες που έρχονται, συμβάλει καθοριστικά στις επιτυχίες.

Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο. Απαιτείται η μέγιστη συσπείρωση, η καλύτερη συνεργασία,
ο ιδανικότερος συντονισμός. Δεν επιτρέπονται λάθη, παραλείψεις, διχασμοί, προσωπικές διαδρομές. Πιστοί στις αρχές μας, στρατιώτες στις κομματικές επιταγές. Όποια ή όποιος λειτουργήσει αντικαταστατικά θα αποβάλλεται πάραυτα.
Ξεκινάμε άμεσα την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ Αιγιάλειας και τη συνεργασία μας με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΤΕΙ Αιγίου. Το αγκάλιασμα της νεολαίας θα είναι από τα βασικότερα στοιχήματα της νέας μας θητείας. Η εκπληκτική νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας δείχνει το δρόμο. Τους συγχαίρουμε και τους υποσχόμαστε πως σύντομα οι δρόμοι μας θα συναντηθούν και στην Αιγιάλεια.

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους Αιγιαλείς που εξελέγησαν στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαϊου στη ΔΗΜ.Τ.Ο., στη ΝΟ.Δ.Ε., αλλά και Σύνεδροι στα επόμενα δύο Συνέδρια που προγραμματίζει το κόμμα μας.
Για εμένα και τους συνεργάτες μου όσες και όσοι δεν εξελέγησαν θεωρούνται ενεργά μέλη με ρόλους που θα τους ανατεθούν αμέσως μετά τη συγκρότηση της νέας ΔΗΜ.Τ.Ο. σε σώμα.
Θα αξιοποιηθούν όλες και όλοι, αιρετοί και μη κι ακόμα περισσότερες και περισσότεροι από το μεγάλο κατάλογο του στελεχιακού δυναμικού μας σε Παναιγιάλειο επίπεδο.
Εύχομαι σε όλες και όλους σας υγεία, δύναμη και καλούς αγώνες._

Μετά τιμής
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας
Βασίλης Σταθακάρος


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr