background img
banner
banner

«Φουντώνει η φλόγα» της Ν.Δ. εν όψει Ευρωεκλογών

ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ 15ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ – ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

«Νέο σάλπισμα ενότητας και δυναμικής» χαρακτήρισε το 15ο συνέδριο της Ν.Δ., που ολοκλήρωσε χθες Κυριακή τις εργασίες του με το… βλέμμα στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση ΝΔ Αιγιαλείας να είναι παρούσα.

Τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και οι υπόλοιποι ομιλητές θέλησαν να εκπέμψουν είναι πως δεν υπάρχουν περιθώρια χαλαρής ψήφου και πειραματισμών, δίνοντας το έναυσμα για… μάχη κατά του λαϊκισμού και όσων θέλουν να υπονομεύσουν τη Δημοκρατία. Το τριήμερο συνέδριο είχε ούτως ή άλλως πανηγυρικό χαρακτήρα, λόγω και της συμπλήρωσης των 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, με τη ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας να συνεχίζει δυναμικά το έργο της εν όψει των Ευρωεκλογών, οδεύοντας ενωτικά προς την κάλπη που θα στηθεί το φθινόπωρο για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Ο Βασίλης Σταθακάρος κλείνει έναν επιτυχημένο κύκλο στην προεδρία της Οργάνωσης, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να συσπειρώσει τον κόσμο της Ν.Δ., συμβάλλοντας στην αύξηση των ποσοστών του κόμματος στην Αιγιάλεια.΄΄Κλείνουμε τα 50 χρόνια της μεγάλης παράταξής μας, της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας στα χέρια μας τον αναγεννημένο πυρσό της παράταξης ο οποίος αντί να σιγοσβήνει, αναζωπυρώνεται και φωτίζει ακόμα πιο πολύ κάθε χρονιά που περνά. Είμαστε η πλέον σταθερή πολιτική δύναμη, ένας δημοκρατικός φιλελεύθερος χώρος που εμπνέει πολιτική σταθερότητα και βασίζεται στην ανάπτυξη. Δεν είπαμε ποτέ ψέματα στον ελληνικό λαό και σίγουρα, η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που έρχεται από πολύ μακριά και οδεύει πολύ μακριά. Χαίρομαι ιδιαίτερα για το ότι η παράταξη έχει κάνει τις σωστές επιλογές για τον κοινωνικό βίο των πολιτών και που με τις αποφάσεις της, βρισκόταν και εξακολουθεί να βρίσκεται στη σωστή πλευρά της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας΄΄, ήταν η δήλωση του κ. Σταθακάρου στο Protionline.gr, μόλις είχε εξέλθει από την τρίτη ημέρα του Συνεδρίου.

Δόθηκαν κατευθύνσεις σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας

Αναφορικά με το κλίμα που επικράτησε σε αυτό, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο., μετέφερε στο Protionline.gr: “Και τις τρεις ημέρες διεξαγωγής του συνεδρίου, διαπίστωσα ότι η συσπείρωση είναι το κυρίαρχο συναίσθημα όλων, ο παλμός και η αγωνιστικότητα διακρίνει όλα τα μέλη, ήταν ανεπανάληπτο αυτό που βίωσα. Ειδικά την πρώτη ημέρα, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα καθηλωτικό και ενωτικό. Αυτό που έπρεπε να καταλάβουν όλοι για τις Ευρωεκλογές, είναι ότι δεν πρέπει να είναι μία… χαλαρή ημέρα, μία απλοϊκή διαδικασία. Αυτό το συναίσθημα διακατείχε όλους μας στο συνέδριο. Το γενικό κλίμα «προστάζει» την ημέρα εκείνη η ψήφος μας να είναι σημαντική και το μήνυμα που θα σταλεί στους ευρωπαίους εταίρους μας, να είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχει η απόλυτη συσπείρωση και ενότητα. Το μεγάλο ταξίδι της χώρας στην ευρωπαϊκή συνείδηση ξεκίνησε κάποτε με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και συνεχίζεται σήμερα με το Κυριάκο Μητσοτάκη. Εάν δεν είχε μπει η χώρα στην ΕΟΚ, σήμερα η Ελλάδα θα ζούσε ως μία τριτοκοσμική χώρα, δίχως μέλλον΄΄. ΄΄Γι’ αυτό, στο συνέδριο τιμήθηκαν οι πρόεδροι και οι πρώην πρωθυπουργοί της παράταξης, οι οποίοι άφησαν το στίγμα τους και το όνομά τους γραμμένο με ανεξίτηλα γράμματα, στη σύγχρονη ιστορία της χώρας συμβάλλοντας στη σταθερότητα του τόπου΄΄, πρόσθεσε.

Αντάξια της ιστορία και της δυναμικής του κόμματος…

Όσον αφορά τη δραστηριότητα της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας το προσεχές διάστημα, ο κ. Σταθακάρος δήλωσε ότι η επόμενη δράση είναι μία επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια του κόμματος, η οποία θα γίνει περί τα μέσα του ερχόμενου μήνα: ΄΄Αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται η επετειακή εκδήλωση η οποία επιθυμούμε να είναι αντάξια της μεγάλης μας ιστορίας, γι’ αυτό και θα παραστεί ανώτερο στέλεχος της κυβέρνησης, όπως άλλωστε έχει συμβεί σε όλες τις εκδηλώσεις που έχουμε πραγματοποιήσει ως ΔΗΜ.Τ.Ο. τα τελευταία χρόνια. Ο πήχης της τοπικής Νέας Δημοκρατίας είναι ήδη αρκετά υψηλός και θα παραμείνει, για πολλά -πολλά χρόνια ακόμα. Οι προσπάθειές μας και η πορεία του κόμματός μας με αρχηγό και ηγέτη της χώρας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μας κάνει να είμαστε πολύ αισιόδοξοι΄΄.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα της επετειακής εκδήλωσης είναι υπό επεξεργασία ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα τιμηθούν και οι διατελέσαντες πρόεδροι της Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr