background img
banner
banner

Έντονη δράση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας και στο… βάθος Ευρωεκλογές

ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ – ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Μπορεί να απέχουν επτά μήνες από τις Ευρωεκλογές και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διέρχεται σοβαρή κρίση, ωστόσο στη Νέα Δημοκρατία όχι μόνο δεν εφησυχάζουν, αντιθέτως εισέρχονται σε περίοδο έντονης δράσης.

Αυτές οι γιορτές θα βρουν και τα στελέχη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας να πραγματοποιούν επαφές, να επαναδραστηριοποιούν ψηφοφόρους και να ετοιμάζουν τη μεγάλη εκδήλωση κοπής πίτας, μέχρι την 1η Ιανουαρίου που θα ξεκινήσει επίσημα η προεκλογική περίοδος για την εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός άλλωστε έχει θέσει ξεκάθαρο στόχο για «καθαρή νίκη» της Ν.Δ. ώστε «να διατηρηθεί η πολιτική σταθερότητα του τόπου και να συνεχίσει στην τροχιά προόδου στην οποία βρίσκεται», όπως είπε.

Το έναυσμα από την επίσκεψη Ν. Χαρδαλιά στην Πάτρα

Το έναυσμα, σε επίπεδο Αχαΐας δόθηκε την περασμένη εβδομάδα με την παρουσία του νέου περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ στην Πάτρα. Ο συντονιστής της Ν.Δ. στις προηγούμενες εθνικές εκλογές, είχε συζήτηση με όλα τα στελέχη, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος Βασίλης Σταθακάρος και τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Αιγιαλείας, αναλύοντας το πλαίσιο δράσης για το επόμενο διάστημα. Αυτό ανέφερε στο Protionline.gr ερωτηθείς σχετικά και ο κ. Σταθακάρος: ΄΄Με την παρουσία του Νίκου Χαρδαλιά στην Πάτρα άρχισε άτυπα η προετοιμασία για τις Ευρωεκλογές που αποτελούν το «μεγάλο στοίχημα» για την κυβέρνηση. Είναι μία εκλογική αναμέτρηση που αφορά το Ευρωκοινοβούλιο, πλην όμως δεν θα είναι μία «χαλαρή ψήφος» αφού αφορά το μέλλον της πατρίδας μας. Και αποδεικνύεται έμπρακτα καθημερινά ότι η μόνη εγγυημένη δύναμη που εξασφαλίζει σταθερότητα και ανάπτυξη και εξασφαλίζει με την πολιτική της το μέλλον της χώρας, είναι η Νέα Δημοκρατία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης΄΄.΄΄Επίσημα η προεκλογική περίοδος εν όψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου, ξεκινά από την 1η του χρόνου, ωστόσο σαν ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας είμαστε σε καθημερινή δράση. Και μέσα στις γιορτές θα πραγματοποιήσουμε επισκέψεις και θα έχουμε συναντήσεις με φορείς της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα προετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη γιορτή της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία και φέτος θα τιμήσει κάποιο πρόσωπο από την «πρώτη γραμμή» του κόμματος΄΄, ανέφερε ακόμη ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης.

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τα νέα δεδομένα

Εν τω μεταξύ, παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ζητήσει από τα στελέχη της Ν.Δ. να μην ασχολούνται καθόλου με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, τα τεκταινόμενα και οι ανακατατάξεις στον χώρο της αντιπολίτευσης είναι φυσικό να απασχολούν το Μέγαρο Μαξίμου για πολλούς και διάφορους λόγους. Πρώτον, διότι το συνεχιζόμενο σκηνικό πολιτικής κυριαρχίας της Ν.Δ. και η απουσία εναλλακτικής λύσης απέναντι στην σημερινή κυβέρνηση, είναι σαφές ότι διευκολύνει την προώθηση δύσκολων μεταρρυθμίσεων. Δεύτερον, διότι το σκηνικό εντεινόμενης εσωστρέφειας στον ΣΥΡΙΖΑ ευνοεί την επιδίωξη να μπορέσει η Ν.Δ. να πετύχει μια ακόμη εκλογική νίκη στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024 και από εκεί και πέρα να έχει μια ολόκληρη τριετία μπροστά της για να ολοκληρώσει το έργο της δεύτερης κυβερνητικής θητείας. Και τρίτον για την αναπροσαρμογή στρατηγικής της Ν.Δ. απέναντι στις δυνάμεις της αντιπολίτευσης που στρέφεται πλέον σε δύο μέτωπα, δεδομένου ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις φέρνουν το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση.

Σε ερώτημα του Protionline.gr για το πώς βλέπει τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας δεν θέλησε να πάρει θέση, αρκούμενος να σχολιάσει τα εξής: ΄΄Είναι θεμιτό να υπάρχει αντιπολίτευση, ο ρόλος της λείπει το τελευταίο διάστημα. Όμως με όλα αυτά που γίνονται και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναδεικνύεται πως η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη σταθερή και εγγυήτρια πολιτική δύναμη για την Ελλάδα και το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Η Ν.Δ. είναι το κόμμα εμπιστοσύνης και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο μόνος άξιος ηγέτης που οδηγεί τη χώρα και την παράταξη στον σωστό δρόμο΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr