background img
banner
banner

Συνάντηση εορταζόντων στο “Corner”

Την τιμητική τους είχαν την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου οι …Θανάσηδες κι αν ο αλησμόνητος Γιώργος Ζαμπέτας τραγουδούσε που ‘σαι Θανάση, στο καφέ “Corner” συναντήσαμε τρεις εορτάζοντες.

Πρώτος και καλύτερος ο πρόεδρος του Απόλλωνα Αιγίου Θανάσης Σπυρόπουλος, που ένεκα της ημέρας εγκατέλειψε τα επαγγελματικά του καθήκοντα για να χαρεί την γιορτή του.
Μαζί του ο προπονητής της Αιγείρας / Ακράτας και μέχρι πρόσφατα του Απόλλωνα Αιγίου Γιάννης Παλαιολογόπουλος, που θυμήθηκε μαζί με τον Γιάννη Σταυρόπουλο (Πάκο), την εποχή που ήσαν συμπαίκτες στο Διακοπτό, πριν ο Παλαιολογόπουλος φύγει για τον Παναιγιάλειο.

Την παρέα συμπληρώνουν ακόμα δυο εορταζόμενοι. Ο Θανάσης Παλαιολογόπουλος, αδελφός του Γιάννη, με τον οποίο θυμηθήκαμε τα 5 αδέλφια Παλαιολογόπουλοι που έπαιζαν στο ξεκίνημα του Απόλλωνα Αιγίου, φέρνοντας στο νου μας και τους αδελφούς Ανδριανόπουλοι, οι οποίοι έπαιζαν στον Ολυμπιακό Πειραιά.

Τέλος στο τραπέζι κάθεται και ο Θανάσης Λαμπρόπουλος, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με την ομάδα του Απόλλωνα, μεταφέροντας μάλιστα τις εκτός έδρας αποστολές με το λεωφορείο του.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr