background img
banner
banner

Η «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ»… εγγύηση στον καθαρισμό και την επεξεργασία χαλιών | ΦΩΤΟ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΕΙ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΣΕΩΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ!

Όταν τα χαλιά μας την άνοιξη και το καλοκαίρι δεν ομορφαίνουν και δεν ζεσταίνουν τους χώρους μας, βρίσκονται στα «χέρια» των ειδικών. Ο επαγγελματικός καθαρισμός και η σωστή φύλαξη που μοναδικά επιλαμβάνεται η «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΧΑΛΙΩΝ», όχι μόνο παρατείνουν τον χρόνο ζωής τους, αλλά τα κάνουν σαν καινούρια!

Ταυτόχρονα, οι ειδικοί της επιχείρησης, έχουν τον «μαγικό» τρόπο να απολυμαίνουν παπλώματα, κουβέρτες, καθώς και υφάσματα επίπλωσης, ενώ ένα από τα «δυνατά» σημεία τους είναι και ο βιολογικός καθαρισμός των στρωμάτων, μεριμνώντας ακόμη και… για τα όνειρά μας!

Η επιτυχία της «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ» και η εμπιστοσύνη του κόσμου, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και διαρκούς επιμόρφωσης των ιδιοκτητών της, Μάκη Λελούδα και Γιάννη Παπακωσταντίνου που, ακόμη και σήμερα, παρά την εικοσαετή και πλέον εμπειρία τους, δεν σταματούν να εκσυγχρονίζουν την επιχείρησή τους, καταφέρνοντας διαρκή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Με προσωπική φροντίδα και επαγγελματική προσέγγιση, αναλαμβάνουν να έρθουν στον χώρο μας, να παραλάβουν τα χαλιά, τα παπλώματα και ό,τι άλλο επιθυμούμε, να τα καθαρίσουν και να τα διατηρήσουν μέχρι εμείς να τους ζητήσουμε να τα ξαναμεταφέρουν στον χώρο μας.

Κάθε ένα χαλί ελέγχεται ξεχωριστά για την αντιμετώπιση έκτασης λερώματος και λεκέδων. Το οικολογικό πλύσιμο, ο καθαρισμός, η αντιβακτηριακή απολύμανση, η απόσμηση των μοκετών, μηχανοποίητων και χειροποίητων χαλιών μας, γίνεται με τα πιο σύγχρονα πλυντικά, στηπτικά και λοιπά βαριά μηχανήματα της αγοράς.

Με επαγγελματικό τρόπο γίνεται και η φύλαξη για το χρονικό διάστημα που επιθυμούμε. Τα χαλιά ταξινομούνται, φυλάσσονται σε ειδικά ράφια, μακριά από υγρασία και άλλους κινδύνους, διατηρώντας τη φόρμα τους στο ακέραιο.

Παράλληλα, η «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ» έχει τη δυνατότητα να παράσχει καθαρισμό στον χώρο μας, στο σαλόνι ή το στρώμα μας, εγγυώμενη πως θα περιέλθουν στην αρχική κατάσταση και όψη τους, έχοντας αποκτήσει ξανά αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν απομακρυνθεί ακάρεα και μικροοργανισμοί.

Στις δυνατότητες της «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ» και η διαμόρφωση χαλιών, διαδρόμων και μοκετών με ρέλιασμα, αντικατάσταση σε κρόσια και επιδιόρθωση.

 

Οι άνθρωποι της εταιρείας χρησιμοποιούν υποαλλεργικά, μη τοξικά, οικολογικά, φιλικά προς τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τα ζώα, με ουδέτερο PH προϊόντα για ένα άψογο και απόλυτα υγιεινό αποτέλεσμα σε κάθε καθαρισμό που προσφέρουν στα είδη που εύκολα λερώνουν, δύσκολα όμως αποκαθίστανται. Κάπως έτσι, η παράταση ζωής μας απαλλάσσει από νέα έξοδα, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζει τις συνθήκες της καθημερινότητάς μας!

Το τρίπτυχο «τεχνογνωσία, άρτιο αποτέλεσμα, αξιοπιστία» είναι αυτό που χαρακτηρίζει την πολυετή λειτουργία της «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΧΑΛΙΩΝ», η οποία βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας, αρκεί βέβαια να καλέσουμε στα τηλέφωνα 2691042004 και 2691042119.

 


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr