background img
banner
banner

Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.:«Καλούμε τη διοίκηση των ΕΛΤΑ να επανεξετάσει την απόφασή της»

Την πρόθεση της διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων να υποβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους κατοίκους της Δ.Ε. Διακοπτού , αναστέλλοντας τη λειτουργία του ομώνυμου υποκαταστήματος ΕΛΤΑ, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της, ο Τομέας Ανατολικής Αιγιαλείας Τ.Ο. Διακοπτού της παράταξης Μαχητική ΠΡΟοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας.

Όπως τονίζει, ΄΄η εξέλιξη αυτή, στο όνομα, της αναδιάρθρωσης του Οργανισμού απαξιώνει τους κατοίκους των χωριών της περιοχής, μάλιστα και κάποιων ορεινών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας. Η συγκεκριμένη απόφαση, έρχεται ως φυσική συνέπεια της συνεχούς υποβάθμισης των υπηρεσιών με τη μη πρόσληψη προσωπικού, ανοίγει το δρόμο για την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση και κρίνεται κοινωνικά άδικη και οικονομικά επιζήμια για την καθημερινότητα των κατοίκων και μάλιστα των ηλικιωμένων. Έρχεται σε ακολουθία απομάκρυνσης και αποψίλωσης πολλών άλλων υποδομών από την περιοχή μας (παρεχόμενες υπηρεσίες στο δημοτικό κατάστημα πρώην Δήμου Διακοπτού, Αστυνομικό Τμήμα, Εθνική Τράπεζα, ΟΤΕ, κλπ) , προσδίδοντας μια εικόνα μαρασμού, υποστελέχωσης και υποβάθμισης΄΄.

΄΄Καλούμε τη Διοίκηση των ΕΛΤΑ να επανεξετάσει την απόφασή της, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των πολιτών της περιοχής μας και να μην υλοποιήσει τους σχεδιασμούς της, ώστε το τοπικό υποκατάστημα του Διακοπτού να συνεχίσει να λειτουργεί με το απαραίτητο προσωπικό, εξυπηρετώντας επαγγελματίες αλλά και συνταξιούχους ηλικιωμένους συνδημότες μας που αδυνατούν να μετακινηθούν καθώς και τους παραθεριστές – επισκέπτες της πανέμορφης αυτής περιοχής΄΄, καταλήγει.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr