background img
banner
banner

Ποιοι παίκτες αποτελούν παρελθόν από τον Παναιγιάλειο

ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ Π.

Όλο και ξεκαθαρίζει το τοπίο από το περυσινό ρόστερ του Παναιγιάλειου, αφού για διάφορους λόγους και κατόπιν επαφών με τη διοίκηση, κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Θετικό για τον Αιγιώτικο Σύλλογο είναι ότι υπήρξε κατανόηση και από τις δυο πλευρές, με τους ποδοσφαιριστές να αποχωρούν χωρίς δυσάρεστες σκέψεις και παράπονα.

Εκτός από τον τερματοφύλακα Χρήστο Αθανασόπουλο ο οποίος είχε δηλώσει πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα θα είναι η τελευταία του χρονιά και θα «κρεμάσει» τα παπούτσια, παρελθόν από τον Παναιγιάλειου αποτελούν ακόμα επτά ποδοσφαιριστές, με κάποιους από αυτούς να έχουν ετοιμάσει το έδαφος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Βαγγέλης Γκάτσης πήγε στον Ατρόμητο Π., ο Μιχάλης Σπανός στον Πανμοβριακό, ο Γιώργος Ροδόπουλος έχει πρόταση από την Αιγείρα / Ακράτα.

Η ανακοίνωση της μελανόλευκης διοίκησης: «Η διοίκηση του Παναιγιαλείου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Αθανασόπουλο (σταματάει το ποδόσφαιρο), Βαγγέλη Γκάτση, Μιχάλη Σπανό, Ανδρέα Σπανό, Ανδρέα Χούσα, Φώτη Καραπιπέρη, Άγγελο Αντύπα, και Γιώργο Ροδόπουλο.
Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στους έξι πρώτους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας μας, όμως για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατόν να συνεχίσουμε μαζί. Η προσφορά τους ήταν μεγάλη την περασμένη σεζόν και τους ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία μας, ευχόμενοι ό,τι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.»

Μέσα στην εβδομάδα τα νέα για το υπόλοιπο ρόστερ

Ακολουθούν άμεσα οι τελευταίες επαφές με τους ποδοσφαιριστές από το περυσινό ρόστερ του Παναιγιάλειου, ολοκληρώντας έτσι και την εικόνα για το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr