background img
banner
banner

ΣΤΙΒΟΣ: Αθλητική ημερίδα για τα παιδιά των Ακαδημιών του Αθηνόδωρου

Περισσότερα από 70 παιδιά των Ακαδημιών του Αθηνόδωρου βρέθηκαν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου όπου διεξήχθη αθλητική ημερίδα για όλους τους μικρούς αθλητές του συλλόγου.

Στους αγώνες συμμετείχαν τα παιδιά του τμήματος προσχολικής ηλικίας μέχρι και της ηλικίας των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες έπειτα από ομαδοποίηση βάσει της ηλικίας τους, συμμετείχαν σε έναν αγώνα τριάθλου με αγωνίσματα που επέλεξαν οι προπονητές τους.

Επιλέχθηκε συμβολικά ένας δρόμος, ένα άλμα και μια ρίψη. Από τα αγωνίσματα ρίψεων επιλέχθηκε το Vortex (πρόδρομο αγώνισμα του ακοντίου) που είναι εύκολο, ασφαλές και διασκεδαστικό. Από τα άλματα, το άλμα σε μήκος, ενώ όλα τα παιδιά έκαναν δρόμους ταχύτητας.

Τα νήπια και τα προνήπια 30 μ, τα παιδιά Α΄ και Β΄ Δημοτικού 40 μ, τα παιδιά Γ΄, Δ΄, Ε΄ Δημοτικού (κατηγορία Κ12) έτρεξαν 50 μ. και τα παιδιά της ΣΤ΄ Δημοτικού και της Α΄ Γυμνασίου (κατηγορία στίβου Κ14) έτρεξαν 60 μ.

Ανανεώθηκε το ραντεβού για το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου όπου, πάλι στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, όλα τα παιδιά της Ακαδημίας θα συμμετάσχουν σε αγωνίσματα αντοχής.

Παρόντες ήταν και πολλοί από τους γονείς των παιδιών, ενώ στον τερματισμό παρέλαβαν όλοι το μετάλλιο της συμμετοχής, το δίπλωμά τους καθώς και το απαραίτητο κέρασμα.

Για άλλη μια φορά ο σύλλογος ευχαριστεί τους χορηγούς του που πάντα συνδράμουν κάθε εκδήλωση, ιδιαίτερα όταν στο επίκεντρο είναι τα παιδιά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr