background img
banner
banner

«ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ»: Τα καλύτερα γεωργικά μηχανήματα και άριστο σέρβις στην υπηρεσία του αγρότη

Πολύτιμο «εργαλείο» στα… χέρια του αγρότη της Αιγιάλειας αποτελεί εδώ και περίπου μισό αιώνα, ο «Αγροτικός Οίκος Γεωργίου», η επιχείρηση που δημιούργησε ο Θανάσης Γεωργίου και συνεχίζουν επάξια τα παιδιά του, Αργύρης και Κωνσταντίνα. Μεγάλη ώθηση στην επιχείρηση εμπορίας και σέρβις γεωργικών μηχανημάτων, έδωσε την τελευταία διετία, ο νέος χώρος της στην οδό Κανελλοπούλου, όπου σε 200τ.μ. εκτείνεται η έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, ενώ λειτουργεί και το συνεργείο της επιχείρησης.

Ο «Αγροτικός Οίκος Γεωργίου» δημιουργήθηκε το 1973. Τότε, όπως και τώρα, το αντικείμενό της ήταν η πώληση και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων. Η πορεία της ήταν ανοδική, δεδομένου ότι από την αρχή διέθετε τα καλύτερα μηχανήματα της αγοράς, δίνοντας ουσιαστικές λύσεις στον αγροτικό πληθυσμό της περιοχής. Σε μία διαδικασία τόσο δύσκολη και κοπιαστική όπως είναι η εργασία στο χωράφι, τα κατάλληλα μηχανήματα «λύνουν τα χέρια» των αγροτών και έχουν καλύτερα αποτελέσματα στην παραγωγή τους.

Εξακολουθεί έτσι να βρίσκεται κοντά στον αγρότη της περιοχής, δίνοντας λύσεις με χρηστικά και έξυπνα εγγυημένα μηχανήματα για να διευκολύνει τη σκληρή και επίπονη εργασία του. Παράλληλα, με την κατάλληλη τεχνογνωσία προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες ως προς την επισκευή μηχανημάτων, ενώ διαθέτει και ανταλλακτικά.

Ώθηση από τον νέο χώρο

Διαθέτει δύο καταστήματα. Στην Αγία Κυριακή απέναντι από το εκκλησάκι και στην οδό Κανελλοπούλου. Να σημειωθεί ότι η επιχείρηση ξεκίνησε από την οδό Σολιώτη, για να μεταφερθεί στην Κανελλοπούλου 26 όπου λειτούργησε για περίπου μία εικοσαετία και από τον Μάιο του 2018 λειτουργεί ακριβώς απέναντι, στην οδό Κανελλοπούλου 39.

΄΄Μετά τη μεταφορά μας στον νέο χώρο, η αλλαγή στη δουλειά μας είναι εμφανής. Η κίνηση έχει αυξηθεί αισθητά και σε πώληση και σε παροχή υπηρεσιών μέσω του συνεργείου μας. Ο μικρός χώρος που μας «έδενε τα χέρια», έχει γίνει πλέον μία πλήρης έκθεση, ενώ και τα τετραγωνικά που έχουμε διαθέσει για το σέρβις, μας επιτρέπουν να κάνουμε άνετα τη δουλειά μας΄΄, σημειώνει στο protionline.gr ο Αργύρης Γεωργίου.

Αναφορικά με τις επιπτώσεις στην αγορά από τη μείωση του αγροτικού εισοδήματος, επισημαίνει: ΄΄Είναι σαφές ότι και η δική μας η δουλειά και η επιχείρηση σχετίζονται άμεσα με το αγροτικό εισόδημα. Από την άλλη, εμείς κάνουμε με συνέπεια τη δουλειά μας και επί σειρά ετών είμαστε εδώ με τεχνογνωσία να του παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις και να του φτιάξουμε το μηχάνημά του, τη στιγμή που το έχει ανάγκη για τη δουλειά του ή να του παρέχουμε το ανταλλακτικό που χρειάζεται. Δεν είμαστε μία απρόσωπη εταιρεία. Γνωρίζουμε τους πελάτες μας, τους δίνουμε τα καλύτερα και σε προϊόντα και σε υπηρεσίες κι αυτοί μας το αναγνωρίζουν και μας στηρίζουν χρόνια τώρα΄΄.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο «Αγροτικός Οίκος Γεωργίου» παρέμεινε ανοιχτός για τους πελάτες του. ΄΄Οι αγρότες δούλευαν κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να παραμείνουμε κλειστοί΄΄, σχολιάζει ο Αργύρης Γεωργίου.

Με αξιόπιστα γεωργικά μηχανήματα ο αγρότης εξοικονομεί κέρδος

Επισκεπτόμενος κανείς την έκθεση της επιχείρησης, θα βρει: Αλυσιπρίονα, θαμνοκοπτικά, μηχανές γκαζόν, σκαπτικά, αντλίες, πλυστικά, θειωτήρες, ψεκαστήρες, και γενικώς ό,τι έχει σχέση με την αγροτική εργασία. Στα καταστήματα της επιχείρησης υπάρχουν ακόμη ανταλλακτικά για όλα τα μηχανήματα που πωλούνται και όχι μόνο, ενώ γίνονται και οι επισκευές σε όλα τα μηχανήματα.

Όλα είναι αναγνωρισμένα, διακεκριμένων και αξιόπιστων εταιρειών όπως είναι οι STIHL, HONDA, KAWASAKI, CANDIA και πολλές άλλες.

Σε μία εποχή που το εμπόριο έχει κατακλυστεί από κινέζικα μηχανήματα αμφιβόλου ποιότητας, τα οποία είναι φθηνά και ο κόσμος τα προμηθεύεται χωρίς να σκεφθεί αν είναι επικίνδυνα, αν έχουν ανταλλακτικά και αν αποτελεσματικά, ο «Αγροτικός Οίκος Γεωργίου»… απαντά με ποιοτικές λύσεις. ΄΄Χρησιμοποιώντας τα επώνυμα αξιόπιστα γεωργικά μηχανήματα ο αγρότης εξοικονομεί κέρδος, αφού δεν χρειάζεται να τα αντικαθιστά συνέχεια΄΄, τόνισε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, προσθέτοντας πως ΄΄οι αγρότες της περιοχής θα πρέπει να προσέχουν τις επιλογές τους και να γνωρίζουν ότι το καλό μηχάνημα θα το πληρώσουν μία φορά, ωστόσο θα τους αποζημιώσει΄΄.

Γνωρίζοντας τα τεχνικά  χαρακτηριστικά του κάθε μηχανήματος

«Πόσο σημαντική είναι η τεχνογνωσία στον κλάδο σας;» ήταν ένα ακόμη ερώτημα που θέσαμε στον κ. Γεωργίου, για να απαντήσει: ΄΄Σίγουρα το γεγονός ότι είμαστε σε θέση να επισκευάζουμε τα μηχανήματα βοηθά την επιχείρησή μας, δεδομένου ότι εκτός από εμπορεύματα προσφέρουμε και υπηρεσίες. Για να γίνει η επισκευή, ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μηχανήματος. Επιπλέον, η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας επιτρέπει να συμβουλεύουμε τον πελάτη σχετικά με το είδος που του χρειάζεται για να έχει καλύτερο αποτέλεσμα΄΄.

Καταλήγοντας, επισημαίνει: ΄΄Μέσα από τον «Αγροτικό Οίκο Γεωργίου» θα προσπαθούμε πάντα, όχι μόνο να συνεχίσει να υπάρχει, αλλά να βελτιώνει διαρκώς τόσο τα εμπορεύματα όσο και τις υπηρεσίες που προσφέρει και να στέκεται στο πλευρό του αγρότη, του επαγγελματία και του ιδιώτη, στηρίζοντας την τοπική οικονομία’’.

*Ο «Αγροτικός Οίκος Γεωργίου» διαθέτει και διαδικτυακό κατάστημα και μπορούμε να αναζητήσουμε τα προϊόντα του στη διεύθυνση: georgiou.stihl-shop.gr.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Αγ. Κυριακή τηλ. 2691023633, Κανελλοπούλου 39 τηλ. 2691024332.


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ · ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr