background img
banner
banner

Διακεκριμένοι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Πατρών μοιράζονται τις εμπειρίες τους

ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

Οι επιτυχημένοι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Πατρών επιστρέφουν με «όχημα» το Welcome to UP 2023 και διηγούνται το προσωπικό τους success story, ανοίγοντας ένα «παράθυρο» στον τρόπο σκέψης και στον προσανατολισμό των πρωτοετών φοιτητών. Η ημερίδα Patra’s University Alumni – Success Stories θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 – 15.00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών.

Στο πλαίσιο του Alumni Success Stories, μιας θεματικής Ημερίδας τύπου TEDx, οι ομιλητές/τριες «μοιράζονται» με τους φοιτητές τις εμπειρίες τους και δίνουν κατευθύνσεις, αναλύοντας τρόπους σύνδεσης της έρευνας και της καινοτομίας με την αγορά και την παραγωγή και συζητούν για τα «όπλα» που παρέχει στους φοιτητές του το Πανεπιστήμιο Πατρών, το οποίο διακρίνεται για την παραγωγή έρευνας υψηλού επιπέδου με βάση τα διεθνή πρότυπα.

Παράλληλα θα πραγματοποιείται ξενάγηση αποκλειστικά για τους φοιτητές στα εκθέματα του Μουσείου – Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών.

Ομιλητές της πολύ ενδιαφέρουσας εκδήλωσης που στόχο έχει να μεταγγίσει γνώση, εμπειρία και ενθουσιασμό, με “know how” αφηγήσεις, θα είναι οι: Eυθυμία Κεφαλαία, Αντιπρόεδρος του Χρηματιστηρίου Φρανκφούρτης, Αναστασία Κυρσανίδη, Διευθύντρια Πελοποννήσου-Ηπείρου του ΔΕΔΔΗΕ, Δημήτρης Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος στην MRB Hellas SA και Θωμάς Χαλκίδης, Managing Director της HELBIO S.A.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr