background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στην Αγυιά με Δαβουρλή η Αιγείρα / Ακράτα

ΘΥΕΛΛΑ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ, ΑΡΗΣ Π. – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Την εμπειρία και την ποιότητα θα αντιπαραθέσει απέναντι στον Δαβουρλή η Αιγείρα / Ακράτα, που μπορεί στο φινάλε να φύγει χαμογελαστή από το γήπεδο Αγυιάς.
Στην 2η θέση βρίσκεται η ομάδα του Γιάννη Παλαιολογόπουλου με 9 βαθμούς, είχε επικρατήσει στο Ρίο σε βάρος του Αετού και γιατί όχι και αύριο κόντρα στον Δαβουρλή.
Για την Αιγείρα / Ακράτα ακολουθούν αμέσως μετά δυο ντέρμπι που είναι εντός έδρας με Νίκη Προαστείου και εκτός με Κεραυνό, οπότε η υπόθεση νίκη στην Αγυιά μπαίνει σε προτεραιότητα.

Με Νίκο Μαχαίρα η Αιγείρα / Ακράτα

Χωρίς πρόβλημα αλλά και ενισχυμένη αυτή τη φορά η Αιγείρα / Ακράτα, θα πάει να αντιμετωπίσει στην Αγυιά τον Δαβουρλή. Ο προπονητής Γιάννης Παλαιολογόπουλος περιμένει περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του, που έχουν το ελαφρυντικό της ταυτόχρονης προετοιμασίας με τους αγώνες του πρωταθλήματος, αφού υπάρχουν δυνατότητες και βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας.

Αυτό τονίζεται από τον Γιάννη Παλαιολογόπουλο στους παίκτες του στα αποδυτήρια, περνώντας και την καλή ψυχολογία στην ομάδα, πέρα από την αγωνιστικότητα.
Ο μέχρι πρόσφατα μελανόλευκος Νίκος Μαχαίρας (φωτο), θα αποτελέσει ακόμα ένα ισχυρό όπλο στην τεχνική ηγεσία της Αιγείρας / Ακράτας. Ο 22χρονος αμυντικός προσθέτει ποιότητα και εγγύηση στους αγωνιστικούς χώρους για το σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας και με την απόκτησή του έδωσε χαρά στους φιλάθλους της Αιγείρας / Ακράτας.

Δυνατό τεστ για την Θύελλα στο γήπεδο Πλαστήρα με τον Κεραυνό

Στην Θύελλα επιστρέφει ο Νίκος Διαμαντόπουλος ενώ άδεια από την Σπάρτη έχει εξασφαλίσει και ο Κωνσταντίνος Αθανασίου γεγονός που ανεβάζει την δυναμική της ομάδας.
Στην σημερινή τελευταία προπόνηση της Παρασκευής, ο προπονητής Κυριάκος Αθανασίου θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις, αφού μέσα στην εβδομάδα δυο – τρεις ποδοσφαιριστές είχαν πρόβλημα ίωσης.

Με τον νέο προπονητή του Ανδρέα Ανδρούτσο ο Κεραυνός, ύστερα από το …διαζύγιο που προηγήθηκε με τον Χάρη Ράντο, ευελπιστεί να αντιστρέψει την κακή εικόνα και αποτελέσματα που προηγήθηκαν στην αρχή του πρωταθλήματος.

Στα Προσφυγικά με τον πρωτοπόρο Αρη η ΑΕ Καλαβρύτων

Τραγική η κατάσταση στην ΑΕ Καλαβρύτων εν όψει του αγώνα με τον Αρη στα Προσφυγικά, όχι όμως ότι θα είναι καλύτερη η συνέχεια. Τραυματίες οι Μητρόπουλος, Θεοτοκάτος, Βλάχος, Θεοδοσίου. Ο Αχιλλέας Δαφαλιάς θα απουσιάσει λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και ο Αλεξόπουλος λόγω επαγγελματικών. Οι Καυγάς, Ντολάνι μπήκαν την Τρίτη στην προετοιμασία της ομάδας και δεν υπολογίζονται. Η αποστολή δεν συμπληρώνεται και θα χρειαστεί να επιστρατευτούν δελτία από την Κ14.
Ο προπονητής Κωστής Βλάχος αν είχε το δελτίο του στα Καλάβρυτα, πολύ πιθανόν να αποτελούσε έναν από τους ποδοσφαιριστές της αποστολής και γιατί όχι και του αγώνα.

Φαβορί στο Προάστειο η Νίκη παίζει με τον Αετό Ρίου

Χωρίς νίκη μέχρι τώρα ο Αετός Ρίου, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πάρει κάτι στο Προάστειο από την Νίκη. Η γηπεδούχος ομάδα του Νίκου Πατρώνη βρίσκεται στη 2η θέση αφήνοντας στα προηγούμενα παιχνίδια τα διαπιστευτήριά της, βάζοντας σαν στόχο την πρώτη τετράδα που θα την οδηγήσει στα μπαράζ για τον τίτλο.

Στα Προσφυγικα το ντέρμπι Εθνικός Π. – Πάτραι

Αν και μέχρι τώρα ο Εθνικός Πατρών δεν μας έχει παρουσιάσει τίποτα ιδιαίτερο παρά τις καλές μεταγραφές που πραγματοποίησε, εν τούτοις μπορεί να αποτελέσει ένα δύσκολο εμπόδιο για τον πρωτοπόρο ΑΠΣ Πάτραι.

Κοινή η έδρα των Προσφυγικών, καλύτερη ομάδα μέχρι τώρα το Πάτραι, στοχεύει να χτυπήσει τον Εθνικό, πριν «δέσει» η ομάδα και σχηματίσει ομοιογενές σύνολο.
Στο Κάνιστρας Πήγασος – Αχαϊκός

Δεν ηττήθηκε στα δυο παιχνίδια που έδωσε στην έδρα του (γήπεδο Κάνιστρας) ο Πήγασος. Μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία.
Αντιμετωπίζει τώρα τον Αχαϊκό, που έχει μόνο τις καλές αναμνήσεις της πρεμιέρας στη μοναδική νίκη που πέτυχε (3-2 τη Νίκη Προαστείου).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr