background img
banner
banner

Ξεκίνημα προετοιμασίας για τον νεανικό Κεραυνό Αιγίου | ΦΩΤΟ

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ Α2

Με 12 παίκτες παρόντες, εκ των οποίων επίσημα εννέα ανήκουν μέχρι στιγμής στην ομάδα, ο Κεραυνός Αιγίου ξεκίνησε την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν. Οι αθλητές που έχουν υπογράψει ή έχουν “κλείσει” είναι οι Γιάννης Αγγελόπουλος 27 χρ., 1.94, Δημήτρης Κάντας 26, 1.98, Γιώργος Ράπτης 22, 1.85, φυσικά οι νεαροί από την εφηβική ομάδα (Λαδικός, Σπηλιωτόπουλος, Αλ. Παρίσης) και τρεις από Αθήνα.

Αγγελόπουλος Γιάννης

Ο 21χρονος (2.08) Γιάννης Τζελέπης (Ποσειδών Ν. Ψυχικού, Α΄ ΕΣΚΑ) και οι 19χρονοι Παναγιώτης Παπαγεωργίου (1.86) και Άγγελος Φίλας (1.87) που προέρχονται από την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού Π. Στην προπόνηση πήραν μέρος και οι Κώστας Δημόπουλος, Ερίκος Σένα και Μιχάλης Παρίσης και ο χρόνος θα δείξει αν αποκτηθεί κάποιος ακόμη. Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Διαμαντής Σταθακόπουλος και Λάμπης Οικονομόπουλος.

Τους παίκτες καλωσόρισε ο νέος πρόεδρος Γιώργος Λάγαρης ενώ παρόντες από τη διοίκηση ήταν ακόμη, ο Φάνης Καπετσώνης, ο Δημήτρης Καμπέρης, ο Σπύρος Μουρίκης, ο Μιχάλης Δογάνης, ο Νίκος Καραγιάννης, ο Ηρακλής Αγγελόπουλος και ο Γιάννης Κατσιμπίρης. Το ρόστερ θα κλείσει με τρεις έμπειρους παίκτες, έναν περιφερειακό και δύο ψηλούς, με τον πρώτο να θεωρείται τελειωμένη υπόθεση και να έρχεται στο Αίγιο την Τετάρτη για να υπογράψει. Αγωνίζεται στις θέσεις 2-3, είναι μεγάλο όνομα στο χώρο της Α2 και παίκτης που θα κάνει τη διαφορά.

Κάντας Δημήτρης

Παπαγεωργίου Παναγιώτης

Ράπτης Γιώργος

Τζελέπης Γιάννης

Φίλας Άγγελος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr