background img
banner
banner

«Πνίγηκε» από τα νερά η Παλαιά Εθνική…

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ

Εικόνα… λίμνης παρουσίασε χθες το πρωί η Παλαιά Εθνική Οδός στον κόμβο του Πανοράματος με τα συσσωρευμένα νερά της βροχής να καλύπτουν τις ρόδες των αυτοκινήτων, δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία. Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που πλημμυρίζει το εν λόγω σημείο, αφού σε κάθε δυνατή βροχή παρουσιάζεται η ίδια κατάσταση, γεγονός που έχει προκαλέσει την δικαιολογημένη αγανάκτηση των κατοίκων.

Αναγνώστες του Protionline.gr  έστειλαν τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν χθες το πρωί, στις οποίες είναι εμφανές πως κανείς δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει πεζός στο σημείο. Μάλιστα, οι κάτοικοι αναφέρουν πως το πρόβλημα δημιουργείται από κλειστό φρεάτιο, τονίζοντας πως πρέπει να γίνει κάτι άμεσα, προτού συμβεί κάποιο ατύχημα. Για το θέμα ρωτήθηκε από τo Protionline.gr  ο αντιδήμαρχος Δυτικής Αιγιάλειας Μιχάλης Κυριακόπουλος, κάνοντας γνωστό πως το πρόβλημα προκύπτει εξαιτίας ενός αγωγού που έχει φράξει από μπάζα εξαιτίας των έργων που έχουν εκτελεστεί.

Έγγραφα και προφορικές οχλήσεις στην Περιφέρεια

΄΄Πράγματι, στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, το οποίο έχουμε επισημάνει επανειλημμένως στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, στην οποία ανήκει η Παλαιά Εθνική Οδός, τόσο εμείς όσο και ο πρόεδρος της Κοινότητας, όμως ως τώρα δεν έχει γίνει κάποια παρέμβαση΄΄, επισήμανε ο αντιδήμαρχος, τονίζοντας πως όταν είναι μεγάλος ο όγκος του νερού, δεν βρίσκει διέξοδο και συσσωρεύεται στο εν λόγω σημείο.

Επιπλέον, ο αντιδήμαρχος έκανε γνωστό πως το πρόβλημα ξεκινά από την είσοδο του Πανοράματος και φτάνει μέχρι κάτω, τονίζοντας πως από πλευράς δήμου, παρότι ο δρόμος δεν είναι στην δικαιοδοσία του, έχουν γίνει κάποιες παρεμβάσεις, χωρίς όμως το προσδοκώμενο αποτέλεσμα δεδομένου ότι το μήκος του σημείου που χρήζει παρέμβασης, είναι μεγάλο. ΄΄Όπως φαίνεται, αυτό που πρέπει να γίνει για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, δεν είναι μεμονωμένες παρεμβάσεις αλλά ένα συγκεκριμένο τεχνικό έργο που πρέπει να υλοποιηθεί με φροντίδα της Περιφέρειας. Εμείς έχουμε στείλει δύο φορές έγγραφα και έχουμε θέσει και προφορικώς το αίτημα και παρότι έχουν υπάρξει κάποιες διαβεβαιώσεις, ακόμη δεν έχει δρομολογηθεί κάποιο έργο΄΄, σημείωσε ο κ. Κυριακόπουλος.

 Ανάχωμα κατά μήκος του δρόμου

Θα πρέπει πάντως, να αναφερθεί ότι το πρόβλημα της συσσώρευσης όμβριων υδάτων δεν υφίσταται μόνο στον κόμβο του Πανοράματος αλλά σε όλο το μήκος της Παλαιάς Εθνικής Οδού μέχρι την γέφυρα των Σελιανιτίκων. ΄΄Και γι’ αυτό το πρόβλημα έχουμε ενημερώσει την Περιφέρεια και περιμένουμε΄΄, είπε ο αντιδήμαρχος, κάνοντας γνωστό πως έχει δημιουργηθεί ανάχωμα στην κάτω πλευρά κατά μήκος του δρόμου, με αποτέλεσμα να μην βρίσκουν διέξοδο τα νερά της βροχής και να παραμένουν στο οδόστρωμα…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr