background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Στην τελική ευθεία για την παραμονή

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ PLAY OUT

Οι ουραγοί από τους δυο ομίλους της Α΄ κατηγορίας (Τριταιϊκός και Πανιώνιος / Αχιλλέας) τέθηκαν εκτός μάχης.
Πλέον με την φετινή προκήρυξη που θέλει αντιμέτωπες στους ομίλους τις ομάδες από την 5η μέχρι και 11η θέση, αρχίζει για τα καλά από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η μάχη …επιβίωσης και θα μαίνεται μέχρι το φινάλε.
Οι τρεις τελευταίες ομάδες του νέου ομίλου που σχηματίστηκε, θα ακολουθήσουν στο τέλος την τύχη των δυο ήδη υποβιβασθέντων, με το νούμερο να μεγαλώνει στην περίπτωση που σωματείο του νομού μας, υποβιβαστεί από την Γ΄ Εθνική.
Θα παίξει ρόλο δηλαδή στον αριθμό των σωματείων που θα χάσουν την κατηγορία, η τύχη των Παναιγιάλειου και Πανμοβριακού, αφού ο Διαγόρας Βραχνεΐκων δείχνει ότι δεν θα αντιμετωπίσει στην πορεία κίνδυνο υποβιβασμού.

Στον άγνωστο …πόλεμο

Η ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει αυτό το μίνι πρωτάθλημα που ξεκινά από αύριο, είναι ότι οι αντίπαλοι είναι άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, αφού έπαιζαν σε διαφορετικό όμιλο με διαφορετικές ομάδες.
Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει αν αποδειχθεί ισχυρότερος ο Α΄ ή ο Β΄ όμιλος της Α΄ κατηγορίας, συμπέρασμα που δεν μπορεί να βγει από την πρώτη αγωνιστική που ακολουθεί.

Στην έδρα τους Θύελλα Αιγίου και Φοίνικας / Ζήρια

Η Θύελλα Αιγίου που έκανε αγώνα για να βρεθεί στην πρώτη 4άδα, έμεινε τελικά στην 5η θέση, έχοντας όμως συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από όλα τα υπόλοιπα σωματεία του ομίλου.
Αντίθετα ο Φοίνικας / Ζήρια δεν αισθάνεται καλά στην προτελευταία θέση, θα πρέπει να θυμηθεί τις καλές του φετινές εμφανίσεις, να πάρει τα ποθούμενα αποτελέσματα, να παραμείνει στην κατηγορία.
Η Θύελλα υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο τον 2ο της βαθμολογίας Αστέρα Τσουκαλεΐκων, βασιζόμενη στις δικές της δυνάμεις, παρά να ψάχνει να αναλύσει τα υπέρ και τα κατά του αντιπάλου.
Με τον ουραγό Εθνικό Σαγεΐκων θα παίξει στο γήπεδο της Ζήριας ο Φοίνικας / Ζήρια, με αποκλειστικό στόχο ένα νικηφόρο ξεκίνημα.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OUT

Σάββατο 02/03 -16:00
Θύελλα Αιγ. – Αστέρας Τσουκ.: Τζαγκαράκης
Φοιν./Ζήρια – Εθνικός Σαγ.: Ανδριανός
Δαβουρλής – Πάτρα 2005: Καδδάς
Ψαθόπυργος – Δόξα Χαλ.: Παπαδόπουλος
Νίκη – Αναγέννηση Π.: Καλύβας
Κυριακή 03/03 -16:00
Δρέπανο – Πήγασος: Μακρυπόδης
Ζαβλ./Αίας – Δίας: Χρονάς


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr