background img
banner
banner

Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος ο Ηλίας Χριστοδουλόπουλος

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι: Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος, θα είναι ο κ. Ηλίας Αθ.Χριστοδουλόπουλος.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος γεννήθηκε το 1968 στο Αίγιο, όπου μεγάλωσε και ζει έως σήμερα. Είναι παντρεμένος με τη Μαριάνθη Δ. Δημοπουλου και έχουν μια κόρη τη Δέσποινα. Έχει εργασθεί στο ιδιωτικό χώρο και από το 1993, δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό χώρο, στον Τομέα της Ιδιωτικής Προσχολικής και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει:  «Έχοντας βιώσει τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου και των συμπολιτών μας, μπαίνω στη μάχη των Δημοτικών Εκλογών, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Χρήστου Γούτου και της νέας του Δημοτικής Παράταξης«ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ». Η επίτευξη στόχων είναι συνυφασμένες με την αποφασιστικότητα, την εργατικότητα, την τόλμη, την ειλικρίνεια, τον σεβασμό και την αγάπη για την περιοχή που γεννηθήκαμε και ζούμε. Στηρίζω τον Χρ. Γούτο, γιατί μας χαρακτηρίζουν οι ίδιες άξιες, τα ίδια ιδανικά και τα ίδια οράματα, μακρυά από κάθε ανιδιοτέλεια και οποιοδήποτε  συμφέρον. Θα εργαστούμε με γνώμονα το καλύτερο των συμπολιτών μας και των παιδιών μας. Να τους προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο».

Ο Χρήστος Γούτος, τον καλωσορίζει στην Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας: «Ο Ηλίας Χριστοδουλόπουλος είναι άνθρωπος της βιοπάλης, από αυτούς που βιώνουν τα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας. Έχει ένα διαρκές ενδιαφέρον για τον τόπο και αυτό αποτελεί τη βάση, για να παλέψουμε μαζί. Μαζί θα κάνουμε το Αίγιο του Αύριο, την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».            


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr