background img
banner
banner

Με Μάκη Γιατρά η γιορτή λήξης των Ακαδημιών του Κεραυνού Αιγίου | ΦΩΤΟ

Με μια λιτή αλλά πολύ όμορφη γιορτή, που διοργάνωσε το Δ.Σ. του Κεραυνού Αιγίου, ολοκληρώθηκε η αθλητική χρονιά για τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών του συλλόγου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, 15 Ιουνίου, στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου, παρουσία και του Μάκη Γιατρά, προπονητή του Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος ως γνωστόν υπήρξε τεχνικός και της αιγιώτικης ομάδας στο πρόσφατο παρελθόν, σε Β΄ και Γ΄ Εθνική.

Ο πατρινός κόουτς τιμήθηκε για την προσφορά του στον σύλλογο, ενώ βραβεύτηκαν ακόμη, το βιβλιοπωλείο Φωτογιαννόπουλος – “Σύγχρονη Σκέψη” ως χορηγός των ακαδημιών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Διακοπτού για τη συνεργασία που είχε με τον Κεραυνό και αφορούσε τις προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τον Νίκο Καραγιάννη όλη τη χρονιά σε παιδιά που διαμένουν στο Διακοπτό.

Η γιορτή ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγώνα ανάμεσα στους γονείς και τα παιδιά, για να ακολουθήσει διαγωνισμός στα σουτ μεταξύ των μικρών αθλητών, πριν ολοκληρωθεί με τις βραβεύσεις. Ο Μάκης Γιατράς ευχαρίστησε την διοίκηση, αναφέρθηκε με νοσταλγία στα χρόνια που ήταν στην ομάδα του Αιγίου, μίλησε για αρκετή ώρα στα παιδιά και μοίρασε αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους. Σε όλους τους μικρούς αθλητές απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα ενώ μοιράστηκαν δώρα με το σήμα του Κεραυνού.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr