background img
banner
banner

«Ο Αλαντίν και το Μαγικό Λυχνάρι»

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Η Παιδική Σκηνή Γιάννη Χριστόπουλου παρουσιάζει στο Αίγιο την θεατρική παράσταση «Ο Αλαντίν και το Μαγικό Λυχνάρι». Ένα μαγικό λυχνάρι… Ένας μοχθηρός μάγος… μια τρυφερή ιστορία αγάπης που βρίσκει εμπόδια… Δύο αγαπημένη μας Ήρωες ο Αλαντίν και η Γιασμίν κι ένα Τζίνι που εμφανίζετε ξαφνικά, μας ταξιδεύουν στην μαγευτική Βαγδάτη σε μία πραγματικά παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Την παράσταση μπορούν να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι στο κινηματοθέατρο «Απόλλων» στο Αίγιο, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στις 5.30 το απόγευμα.
Προπώληση εισιτηρίων βιβλιοπωλεία «Δέσμη» και «Σύγχρονη Σκέψη».

Προπώληση 8€ – Ταμείο 10€ / Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

Σπουδαίοι συντελεστές δημιούργησαν μια παράσταση με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, και την μοναδική μουσική επένδυση του αγαπημένου μας συνθέτη Μίμη Πλέσσα που με τις μελωδίες του μας ταξιδεύει στην ονειρική Βαγδάτη!

Το κείμενο & η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Φρατζεσκάκη, ενός καταξιωμένου συγγραφέα και σκηνοθέτη στα μεγαλύτερα αθηναϊκά θέατρα με πολύ πλούσιο βιογραφικό στο χώρο του θεάτρου για παιδιά!

Τα εντυπωσιακά κοστούμια μας μεταφέρουν στην Ανατολή. Η σχεδιασμένα από την μοναδική στο είδος Σύλια Δεμίρη.

Οι χορογραφίες του πολλά υποσχόμενου Ιάσονα Μανδηλά που έχει διδάξει και την κινησιολογία, το εξαιρετικό σκηνικό κατασκεύασε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος η σκηνογραφία είναι του έμπειρου Σάββα Πασχαλίδη ενώ τον Θίασο φώτισε ο Γιώργος Βαζαίος.

Παίζουν 7 επαγγελματίες ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση: Σταύρος Μαυρίδης, Πάνος Κούλης, Θαλής Πολίτης, Μαρίνα Μπασέτα, Παναγιώτης Κατσίκης, Σωτήρης Κηπουρός και Έμυ Βάλη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr