background img
banner
banner

Απρόσμενος βαθμός για τον Παναιγιάλειο 1-1 στα Βραχνέικα

Χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Διαγόρα κατάφερε αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο στα Βραχνέικα.   Ο Παναιγιάλειος, είχε δυο αποβολές στο β΄ ημίχρονο και κέρδισε πέναλτι λίγο πριν το 90΄, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λιάτος, ισοφαρίζοντας 1-1 το γκολ του Αλεξανδρή από το 72΄ για τον Διαγόρα.

Πίεση και ευκαιρίες ο Διαγόρας στο πρώτο 20λεπτο 

Έχοντας καλύτερη βαθμολογία και τον παράγοντα έδρα υπέρ τους, οι παίκτες του Διαγόρα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, δημιουργώντας 3 καλές ευκαιρίες στο 10λεπτο 10΄- 20΄, αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας Νίκος Βίλλιος κράτησε απαραβίαστη την άμυνά του.

Στο 11΄ το σουτ του Βλασσόπουλου απέκρουσε ο Βίλλιος και στη συνέχεια το οριζόντιο δοκάρι του για να καταλήξει κόρνερ.

Ακολούθησαν οι ευκαιρίες στο 16΄ με τον Αποστολόπουλο και στο 19΄ τον ιδιαίτερα δραστήριο Γεωργαντόπουλο.

 

Ηρεμεί την κατάσταση μέχρι τη λήξη ημιχρόνου ο Παναιγιάλειος 

Με εξαίρεση την κεφαλιά άουτ του Σπανού στο 44΄, ο Παναιγιάλειος μπορεί να μην είχε δικές του καλές ευκαιρίες, κατάφερε τουλάχιστον να ανακόψει τον επιθετικό ρυθμό των γηπεδούχων και τις απειλές μέσα στην περιοχή του. Ο Διαγόρας ήταν σταθερά καλύτερος μέσα στο γήπεδο και με την αγωνιστική του παρουσία, το φαβορί για τη νίκη.

Ασφυκτική η πίεση του Διαγόρα στην επανάληψη 

Κεφάτος μπήκε στο β΄ 45λεπτο ο Διαγόρας ξεκινώντας μια σειρά επικίνδυνων επιθετικών ενεργειών στην εστία του Παναιγιάλειου.

Στο 48΄ ακόμα μια επέμβαση του Βίλλιου στο σουτ του Αλεξανδρή, με τον επιθετικό του Διαγόρα να σουτάρει στο 52΄ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Δοκάρι είχε ο Σπανός στο 69΄ ενώ ο Βίλλιος συνέχεια να παραμένει φύλακας – Άγγελος για την εστία του, με διπλή επέμβαση στο 61΄.

Αποβολές και γκολ 

Είχε την πίεση του Διαγόρα ο Παναιγιάλειος, άρχισε να βρίσκεται και σε αριθμητικό μειονέκτημα από το 70΄ όταν ο Κώστας Μακρίδης αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα και το ίδιο συνέβη και με τον Τοκάμ στο 75΄.

Νωρίτερα όμως είχαμε το γκολ του Διαγόρα με τον Αλεξανδρή να βρίσκει απροετοίμαστο και ανοιχτό το μελανόλευκο τοίχος και να περνάει την μπάλα στην εστία του Βίλλιου με εκτέλεση φάουλ.

Ισοφάριση 1-1 ο Παναιγιάλειος κόντρα στη ροή του αγώνα 

Με παίκτη λιγότερο και πίσω στο σκορ, ο Παναιγιάλειος είδε να σώζεται ακόμα μια φορά η εστία του στο 82΄, με το ψηλοκρεμαστό σουτ που πήγε να αιφνιδιάσει τον Βίλλιο, πρόλαβε απέκρουσε στη συνέχεια δοκάρι και κόρνερ.

Διαδικαστικά έμοιαζαν τα τελευταία λεπτά με την ήττα του Παναιγιάλειου να είναι θέμα χρόνου, έγινε όμως το θαύμα στο 88΄. Ο Παπαδόπουλος αμύνθηκε μέσα στην περιοχή με τον αγκώνα πάνω στον Αφούσσι, ο διαιτητής σημείωσε το πέναλτι, στο οποίο μετά τις διαμαρτυρίες ευστόχησε για το 1-1 στο 90΄ ο Λιάτος.

Στο 9λεπτο των καθυστερήσεων ο Παναιγιάλειος διατήρησε το ισόπαλο 1-1, αποτέλεσμα που στη λήξη δεν άρεσε στους γηπεδούχους, που οδηγήθηκαν στην προπηλάκιση του διαιτητή Αντωνιάδη.

Τεταμένη ατμόσφαιρα είχαμε και στο ημίχρονο του αγώνα, γεγονός που έφερε στο γήπεδο των Βραχνεΐκων Αστυνομική δύναμη, που χρειάστηκε στο φινάλε του αγώνα να παρέμβει στο μένος του Διαγόρα κατά του διαιτητή Αντωνιάδη.

Διαγόρας (Αλ. Σπηλιόπουλος): Μπαμπούνης, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος, Σίδερης, Καπετανάκης, Ν. Βλασόπουλος (33′ λ.τ. Σαρρής), Καραμπούλας (63΄Σκεπετάρης), Αποστολόπουλος (87′ Θωμάς), Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος, Σπανός (84’  Παπαδόπουλος).

Παναιγιάλειος (Φ. Γκέκας): Βίλλιος, Κουρτελέσης, Μακρίδης, Σ. Αφούσσι, Παπαδόπουλος (62′ Κρεμίτσας – 92′ Ψωμαράς), Γκασίδης (46′ Λιάτος), Αλ. Αφούσσι, Τοκάμ, Καρακούτης (46′ Βλαχόπουλος), Χατζηαντωνίου (29′ λ.τ. Καστάν), Σκούτας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr