background img
banner
banner

Είχε την μπάλα δεν είχε το γκολ ο Παναιγιάλειος

0-1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Ένα φαινομενικά και λογικά εύκολο παιχνίδι στο Αίγιο για τον Παναιγιάλειο απέναντι στον Εθνικό Σκουλικάδου, έγινε δύσκολο αφού από το Αιγιώτικο σωματείο για μια ακόμα φορά έλειψε η ουσία.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον υπήρχε μόνο από τη μια πλευρά, αφού η ομάδα της Ζακύνθου ήθελε τη νίκη, ώστε να συνεχίσει να ελπίζει για την παραμονή της έστω και μαθηματικά.

Στο 25΄ 0-1 ο Οτάρα τιμώρησε το μελανόλευκο λάθος  

Καλύτερος στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Παναιγιάλειος, είχε την ευκαιρία του Καρακούτη στο 16΄ από την πάσα του Σκούτα.

Το γκολ όμως πανηγυρίστηκε από τους φιλοξενούμενους, όταν στο 25΄ ο Καστάν γύρισε απρόσεκτα την μπάλα στον Σεμπάστιαν Αφούσσι, δίνοντας την ευκαιρία στον ταχύτατο Οτάρα να κλέψει και να πλασάρει τον Ιωαννίδη για το 0-1.

Καλή φάση είχε ο Παναιγιάλειος για να ανταποδώσει το γκολ με τον Γκασίδη στο 44΄, όταν μετά από πάσα του Καστάν αποκρούστηκε από τον Χατζηλάρι.

Δεν μπόρεσε ούτε στο β΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος 

Με τον Εθνικό Σκουλικάδου να οπισθοχωρεί και να αρκείται στις κόντρα επιθέσεις, ο Παναιγιάλειος είχε πολλές επισκέψεις και στημένα προς την εστία του Χατζηλάρι, πλησίασε την ισοφάριση, ποτέ όμως δεν την χάρηκε.

Στο 58΄ ο Βλαχόπουλος είχε σουτ προς την εστία του έγιναν κόντρες και η κατάληξη ήταν κόρνερ για τον Παναιγιάλειο. Κάτι ανάλογο συνέβη και στο 62΄ με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Γκασίδη.

Στο 68΄ ήταν η σειρά του Τάκη Παπαδόπουλου που ήταν προωθημένος σε όλα τα στημένα, το σουτ του οποίου όμως κατέληξε λίγο έξω.

Πολλά στημένα έφυγαν από το αριστερό πόδι του Γκασίδη όπως στο 72΄ που πέρασε η μπάλα απ’ όλους χωρίς κάποια προβολή να την σπρώξει στην εστία του Εθνικού, όπως στο 77΄ που απέτυχε στην τελική προσπάθεια ο Σκούτας, όπως στο 81΄ που είχε την κεφαλιά άουτ ο Βλαχόπουλος.

Δοκάρι ο Μαρούδας φινάλε με ευκαιρίες Ροδόπουλου 

Στο 85΄ ο Μαρούδας ύστερα από αντεπίθεση πλάσαρε απέναντι στον Ιωαννίδη κι η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Παναιγιάλειου.

Δυο καλά σουτ από τον Ροδόπουλο που είχε περάσει αλλαγή στο τέλος, ανησύχησαν την εστία του Χατζηλάρι. Το ένα κατέληξε κόρνερ και το άλλο λίγο έξω.

Παναιγιάλειος: Ιωαννίδης, Χατζηαντωνίου (89΄ Ψωμάρας), Μακρίδης, Σεμπ. Αφούσσι, Παπαδόπουλος, Γκασίδης, Αλ. Αφούσσι (78΄ Φουφούνης), Καστάν (46΄ Πλατυκώστας), Καρακούτης (89΄ Ροδόπουλος), Λιάτος (46΄ Βλαχόπουλος), Σκούτας.

Εθνικός Σκουλικάδου: Χατζηλάρι, Τσουκαλάς, Ελέζι, Τραγούδας, Λυριντζής, Μπλάτζιος, Μαρούδας, Περιστέρης, Οτάρα, Κακολύρης (55΄ Τσίνα), Νακαγιάμα (91΄Αιχμαλωτίδης).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr