background img
banner
banner

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Φινάλε… θρίλερ το επόμενο Σάββατο με Άρη στο Αίγιο!

ΝΙΚΗΣΕ 3-1 ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΜΕ “ΚΑΘΑΡΗ” ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ “ΚΙΤΡΙΝΩΝ” ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ

Εντυπωσιακό αναμένεται το φινάλε του Γ΄ Ομίλου της preleague καθώς όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική αναφορικά με το ποια θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Κομοτηνή στο μπαράζ παραμονής. Α.Ο, Αιγιαλέων και Άρης Θεσσαλονίκης είναι οι… υποψήφιοι και αναμετρώνται το ερχόμενο Σάββατο στο Αίγιο στο ματς της χρονιάς. Σύμφωνα με τη λογική (όσο υπάρχει λογική στον αθλητισμό) ο Πανερυθραϊκός με τον Πιερικό αντιμετωπίζουν τους αδιάφορους Πανιώνιο και Κομοτηνή αντίστοιχα και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσουν. Η Αιγιώτικη ομάδα λοιπόν θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για  να στείλει τον Άρη στο μπαραζ και κάθε άλλο αποτέλεσμα είναι απαγορευτικό. Εκτός βέβαια και κάνουν τη μεγάλη έκπληξη ο Πανιώνιος ή η Κομοτηνή. Τότε θα του αρκεί και νίκη με 3-2 σετ επί του Άρη. Με τη βοήθεια του κόσμου μπορεί να τα καταφέρει και να συνεχίσει να αγωνίζεται στην preleague και την επόμενη χρονιά.

Στο ματς με την ακριτική ομάδα στην Κομοτηνή επικράτησε εύκολα σχετικά με 3-1 καθώς δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο από τα τρία νικηφόρα σετ (24-26, 15-25, 25-21, 22-25). Στα άλλα ματς: Πανερυθραϊκός – Πιερικός 3-0 και Άρης – Πανιώνιος 3-2.

ΜΓΣΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Ηλίας Κρεούζης): Αραούχο, Κυριακίδης, Γκόνας, Αρμπυρός, Σκαρλατίδης, Ζαΐμης / Πάντσιος (λ), Πετρίδης (λ), Χατζόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Παπάζογλου.

ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος – Παναγιώτης Ρουμελιώτης): Λουπ, Δημησιάνος, Βλαχοστάθης, Μαυραγάνης, Δασκαλόπουλος, Σαλαβασίδης, Σύρος (λ), Καραγιώργος (λ), Βασιλάκος, Νανόπουλος, Παπασταθόπουλος, Χασάπης, Σωκράτους, Μούρτζης, Σαλίτ.

Η βαθμολογία (σε 9 αγώνες)

Πανερυθραϊκός 22-11 19

Άρης 25-15 18

Πιερικός 21-12 18

ΑΟ Αιγιαλέων 19-14 17

Κομοτηνή 12-23 8

Πανιώνιος 6-30 1

H επόμενη αγωνιστική (τελευταία) – Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

ΓΣ Πανιώνιος – ΑΣ Πανερυθραϊκός

ΑΟ Αιγιαλέων – ΑΣ Άρης

ΣΦΚ Πιερικός – ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr