background img
banner
banner

Άλλο επίπεδο η ΠΑΣ Κόρινθος 3-1 την Αιγείρα / Ακράτα

Ολοταχώς για άνοδο στην Γ΄ Εθνική θα βαδίσει στο νέο πρωτάθλημα η ΠΑΣ Κόρινθος, με πρόεδρο τον Αλέξη Κούγια, με προπονητή τον Κώστα Κιάσο, με ποδοσφαιριστές στο ρόστερ που έχουν όλοι παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Στο φιλικό που έδωσε η Κόρινθος στο γήπεδο της Ακράτας, ήταν περισσότερο έτοιμη σε φυσική κατάσταση κάνοντας διπλές προπονήσεις 6 μέρες στην βδομάδα, υποχρέωσε σε παθητικό ρόλο την Αιγείρα / Ακράτα, επικρατώντας 3-1. Το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Γιώργος Κυρίκος.

Αιγείρα / Ακράτα: Βίλλιος, Σακελλαρόπουλος, Οικονόμου, Καραχάλιος, Μαγγίνας, Τσίμπιτσης, Γκοτσόπουλος, Μητρόπουλος, Καλέλλης, Κυρίκος, Καλούδης.

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Σταυρόπουλος, Καράμπελας, Αλέφαντος, Μπούρδος, Τσάτο.

Τιμήθηκε ο Αλέξης Κούγιας 

Πριν την έναρξη του αγώνα το σωματείο της Αιγείρας / Ακράτας τίμησε τον πρόεδρο της Κορίνθου Αλέξη Κούγια, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο πρόεδρος του σωματείου της ανατολικής Αιγιάλειας Γιάννης Παλαιολογόπουλος μαζί με τον Γιώργο Γιοβά.

Από την Κρήτη μαζί και στην Ακράτα Κιάσσος – Μητρόπουλος 

Ο προπονητής της Κορίνθου Κώστας Κιάσσος, είχε την ευκαιρία και την χαρά να συναντήσει στο γήπεδο της Ακράτας έναν πρώην ποδοσφαιριστή του, από την εποχή που προπονούσε τον ΟΦΗ.

Ο Παύλος Μητρόπουλος με τη σειρά του αγκάλιασε τον προπονητή που συνεργάστηκε στην Κρήτη, μόνο που δεν γνωρίζουμε τι απάντησε, αφού σίγουρα ο Κιάσσος θα τον ήθελε και θα του πρότεινε να μεταγραφεί στην ΠΑΣ Κόρινθος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr