background img
banner
banner

Ξεκίνησε με νίκη τα φιλικά παιχνίδια ο Παναιγιάλειος 3-0 την Θύελλα Αιγίου

Τους χωρίζει μια κατηγορία όμως το φιλικό παιχνίδι του Παναιγιάλειου με την Θύελλα Αιγίου, αποδείχτηκε ένα ιδιαίτερα δυνατό τεστ με τους παίκτες της Θύελλας να μαρκάρουν και να τρέχουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.

Περισσότερο επιθετικός ο Παναιγιάλειος δημιούργησε φάσεις στην αντίπαλη εστία για να φτάσει στο γκολ με τον Γκίκα στο 20΄. Ο 31χρονος επιθετικός που ήρθε από τον Αιολικό όπως στις προπονήσεις έτσι και στο φιλικό με τη Θύελλα παρουσίασε πολύ καλά στοιχεία.

Στην αρχική 11άδα ο προπονητής του Παναιγιάλειου δοκίμασε τους περισσότερους παίκτες που θα στηρίζουν το βασικό σχήμα. Εμειναν σε ολόκληρο το 90λεπτο οι Σακελλαρόπουλος, Τσεκούρας.

Στο α΄ ημίχρονο όλα τα γκολ 

Προς τη λήξη του ημιχρόνου βρήκαν πάλι δίχτυα οι μελανόλευκοι για να διαμορφώσουν το 2-0 στο 42΄ με τον 21χρονο Γιώργο Βασίλτση που ήρθε από τους Πόντιους Κοζάνης και το τελικό 3-0 με τον Θόδωρο Κοτσόκολο στο 44΄.

Πολλές οι αλλαγές στο β΄ ημίχρονο 

Με οκτώ νέα πρόσωπα ξεκίνησε το β΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος, ενώ από πλευράς Θύελλας ο προπονητής Κυριάκος Αθανασίου είχε τρεις αλλαγές και κάθε λίγο πρόσθετε έναν ποδοσφαιριστή στον αγωνιστικό χώρο.

Οι «πάγκοι» είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν την ετοιμότητα όλου του ρόστερ, περισσότερο ο Παναιγιάλειος με τον προπονητή Νίκο Μανούρα να εξακολουθεί κάποιες δοκιμές.

Στη διάρκεια του φιλικού στο β΄ ημίχρονο, είδαμε τον Γιώργο Ξυνό, τον Βασίλη Θεοφανόπουλο για τον οποίο έχει γίνει πρόταση στη Θύελλα Αιγίου για την απόκτησή του και τον Καράγιωργα που παρουσίασε καλά στοιχεία.

Παναιγιάλειος (Ν. Μανούρας): Χάμος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Σακελλαρόπουλος, Μωραΐτης, Κοτσόκολος, Λιάτος, Μαυρόπουλος, Βασίλτσης, Γκίκα, Τσεκούρας.

Ακόμα έπαιξαν: Παπαδόπουλος, Σκούτας, Μαχαίρας, Θεοφανόπουλος, Οικονόμου, Ξυνός, Βλάχος, Μαυρούλιας, Καράγιωργας, Φερτάκης.

Θύελλα Αιγίου (Κ. Αθανασίου): Μεντζελόπουλος, Αθανασίου, Μαρδάς, Γκιώνης, Βαγενάς, Γκοτσόπουλος, Μυλωνάς, Αποστολόπουλος, Τιμοθέου, Καραΐνδρος, Μουρτίκας.

Επίσης αγωνίστηκαν: Νικολάου, Ραυτόπουλος, Πάτκος, Νικολακόπουλος, Κουνάβης, Σπυρόπουλος, Κουρτάκης.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr