background img
banner
banner

Νέο Δ.Σ. και συνέχιση της προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΙΛΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΙΚΗΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου η Γενική Συνέλευση των μελών της Εταιρείας Φίλων της Αρχαίας Ελίκης για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας, το νέο ΔΣ της Εταιρείας έχει ως εξής: Ντόρα Κατσωνοπούλου, Πρόεδρος, Νικόλαος Κοντόπουλος, Αντιπρόεδρος, Μαρία Καρβέλα, Γενική Γραμματέας, Παναγιώτης Μητρόπουλος, Ειδικός Γραμματέας, Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος, Ταμίας, Κώστας Κλάγκος, Σύμβουλος, Χαρά Ευθυμίου, Σύμβουλος.

Η Ντόρα Κατσωνοπούλου, με μακρά θητεία στο «τιμόνι» της Εταιρείας, συγκέντρωσε και πάλι τον απόλυτο αριθμό των ψήφων και επανεξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος του ΔΣ, ενώ η αρχαιολόγος Μαρία Καρβέλα, κατέλαβε την θέση της Γενικής Γραμματέως που έχει υπηρετήσει με υπευθυνότητα για δύο προηγούμενες συνεχόμενες θητείες. Ο ομότ. Καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Νικόλαος Κοντόπουλος αναδείχθηκε στην θέση του Αντιπροέδρου. Ειδικός Γραμματέας ανέλαβε ο φιλόλογος και Υποδιευθυντής στο 1ο Γυμνάσιο Αιγίου Παναγιώτης Μητρόπουλος, ενώ την θέση του Ταμία κράτησε σταθερά ο Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος, από τα Ιδρυτικά μέλη της Εταιρείας. Την θέση του 1ου Συμβούλου έχει στο νέο ΔΣ ο Κώστας Κλάγκος, που έχει θητεύσει στις θέσεις Γεν. Γραμματέα και  Αντιπροέδρου και θέση 2ου Συμβούλου η Χαρά Ευθυμίου, αν. Προϊσταμένη παραϊατρικών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Στα μέλη της Ε.Ε. εκλέχθηκαν οι Χριστίνα Καζάνη, Πηνελόπη Καλογεράτου και Ανδρέας Ντρέκης.

Το νέο Δ.Σ., με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί όλα τα μέλη για την προσέλευση και τη συμμετοχή τους στην Γενική Συνέλευση, την πρόεδρο της Συνέλευσης και την Εφορευτική Επιτροπή για την άψογη διαδικασία. Με ανανεωμένη την εμπιστοσύνη και ισχυρό αίσθημα ευθύνης, το νέο ΔΣ θα συνεχίσει την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων και σκοπών της Εταιρείας.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr