background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πέντε οι εκπρόσωποι της Αιγιάλειας για το 2023-24

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΜΑΡΩΝ, ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ, ΦΟΙΝΙΚΑ / ΖΗΡΙΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑ ΤΕΜΕΝΗΣ

Η περιοχή μας καμαρώνει τώρα την άνοδο του Παναιγιάλειου στην Γ΄ Εθνική. Παράλληλα μεγάλωσε την εκπροσώπησή της στην Α΄ κατηγορία με τρεις ομάδες αντί για δυο που είχε πέρυσι, αφού την Αιγείρα / Ακράτα συμπλήρωσαν με την άνοδό τους από την Β΄ κατηγορία η Θύελλα Αιγίου με την ΑΕ Καλαβρύτων.

Μειώθηκε όμως ο αριθμός των σωματείων από εφτά σε πέντε στην Β΄ κατηγορία, αφού εκτός από τα δυο σωματεία που πήγαν στην Α΄ κατηγορία, υποβιβάστηκε στην Γ΄ η Φλόγα Ροδιάς και ανήλθε ο Απόλλων Αιγίου.

Στα σπάργανα του προγραμματισμού τα σωματεία της περιοχής μας, προετοιμάζουν από τώρα σιγά – σιγά το πλάνο της νέας αγωνιστικής σεζόν, το οποίο κατευθύνεται με διορθώσεις σε λάθη του παρελθόντος και φυσικά από το μπάτζετ που θα αποφασίσει να καταναλώσουν για τις ανάγκες της κάθε ομάδας.

Το protionline.gr παρουσιάζει μια πρώτη εικόνα που παρατηρείται αυτή την στιγμή στους πάγκους των σωματείων της Αιγιάλειας της Β΄ κατηγορίας, χωρίς να εγγυηθεί ότι θα δεν θα προκύψουν εκπλήξεις στη διάρκεια του καλοκαιριού και μετά από αυτό.

Φιτσιάλος Φώτης (Αχιλλέας Καμαρών): “Να διατηρήσουμε το καλό κλίμα και την ίδια χημεία”

Η αλήθεια είναι ότι ο Αχιλλέας Καμαρών είχε μπροστά του μια πολύ δύσκολη ποδοσφαιρική σεζόν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι απέφυγε τα μπαράζ παραμονής στο φινάλε του πρωταθλήματος και στην κυριολεξία στα τελευταία λεπτά των συναντήσεων.

Ο προπονητής του Αχιλλέα Φώτης Φιτσιάλος αναφέρθηκε στη δύσκολη χρονιά και: «Πετύχαμε πολύ δύσκολα το στόχο μας που ήταν η αποφυγή τα μπαράζ. Η ομάδα ξεκίνησε από το μηδέν και με πολλά προβλήματα, τα οποία με τον καιρό ξεπερνούσαμε για να φτάσουμε έτσι στην επιτυχία που είχαμε θέσει.
Πλέον αυτό που στοχεύουμε για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, είναι να διατηρήσουμε τον κορμό της ομάδας, αφού σε αυτό είναι σύμφωνοι και οι ποδοσφαιριστές. Εχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και με λάθος κινήσεις να το αντιστρέψουμε. Στο πλάνο μας είναι να δουλεύουμε με μικρές ηλικίες και αυτό θα συνεχίσουμε με όποιες προσθήκες γίνουν στον Αχιλλέα Καμαρών.»

Θανάσης Σπυρόπουλος (Απόλλων Αιγίου): «Η Νικολέττα Ράπτη κάλυψε με το παραπάνω τον στόχο της ανόδου»

Στην Β΄ κατηγορία επέστρεψε ο Απόλλων Αιγίου, ύστερα από την περυσινή σεζόν στην Γ΄ κατηγορία. Σταθερά στην κορυφή ο Απόλλων δεν έχασε σε καμιά στιγμή την πρωτιά στον όμιλο Αιγίου, εκεί τερμάτισε και προβιβάστηκε χωρίς μπαράζ. Στον Απόλλωνα ο επί σειρά ετών προπονητής και από τους ιδρυτές της ομάδας Γιάννης Παλαιολογόπουλος ήταν υπεύθυνος στην τεχνική ηγεσία. Τον διαδέχτηκε η προπονήτρια Νικολέττα Ράπτη, που παράλληλα είναι υπεύθυνη της ακαδημίας, όταν ο Παλαιολογόπουλος συμφώνησε να συνεργαστεί με την Αιγείρα / Ακράτα, όταν αποχώρησε ο Λεωνίδας Κατσαρέλιας.

To protionline.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Θανάση Σπυρόπουλο, (φωτο με την Νικολέττα Ράπτη) για το τι μέλλει γενέσθαι στον πάγκο της ομάδας για τη σεζόν που έρχεται και μας είπε: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη Νικολέττα Ράπτη, η οποία κάλυψε με το παραπάνω τους στόχους ανόδου που είχαμε θέσει. Συνεχίζουμε λοιπόν με την Νικολέττα Ράπτη, που θα έχει φυσικά την βοήθεια του έμπειρου Παλαιολογόπουλου, στην περίπτωση που αυτός δεν συνεχίσει τη συνεργασία με την Αιγείρα / Ακράτα. Ο κορμός θα παραμείνει ως έχει, έχουμε κατά νου για μια – δυο προσθήκες, την αξιοποίηση πάντα της ακαδημίας η οποία αποτελεί για μας ένα μεγάλο κεφάλαιο. Εύχομαι καλό καλοκαίρι με υγεία και δύναμη για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.»

Πρώτη επιλογή στην ΑΕ Αιγίου ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας

Η διοίκηση της ΑΕ Αιγίου δεν σηκώνει κουβέντα για οποιαδήποτε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Εμπιστεύεται απόλυτα τον Λεωνίδα Σκαρτσίλα (φωτο με τον Χρήστο Μαστροκυριάκο), ο οποίος με τον καιρό κατάφερε να δώσει σάρκα και οστά στο έργο που παρήγαγε στο Προσφυγικό σωματείο, έχοντας κυρίως στη διάθεσή του νεαρές ηλικίες και άπειρους ποδοσφαιριστές. Οι τεράστιες ποδοσφαιρικές εμπειρίες από τη συμμετοχή του στα μεγάλα πρωταθλήματα, η δίψα για προσωπική και μεταδιδόμενη μάθηση στους ποδοσφαιριστές, η πίστη του να εδραιωθεί στο club των προπονητών, το «κόλλημα» με την ποιοτική δουλειά, τον κατατάσσει στους νέους και πολλά υποσχόμενους προπονητές.

Ο ίδιος ευχαριστεί τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που του έδειξε από το ξεκίνημα της συνεργασίας του με την ΑΕ Αιγίου και περιμένει μια καλύτερη σεζόν ύστερα από τα παιχνίδια που πήραν στα πόδια τους οι νεαροί, με τις προσθήκες που ετοιμάζει στο ρόστερ ο πρόεδρος Φίλιππος Κοσσαράς με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

Άγνωστη η επόμενη μέρα της τεχνικής ηγεσίας στον Φοίνικα / Ζήρια

Στην ομάδα της δυτικής Αιγιάλειας τα πράγματα είναι θολά σε ότι αφορά τον προπονητή που θα οδηγήσει τον Φοίνικα / Ζήρια για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-24. Φυσικά το «μπαλάκι» πέφτει στην διοίκηση που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις αφού πρώτα συζητήσει με τους υποψήφιους και στη συνέχεια καλέσει διοικητικό συμβούλιο. Να θυμίσουμε ότι η σεζόν στον Φοίνικα / Ζήρια ξεκίνησε με προπονητή τον Νίκο Ψυχογιάννη, τον οποίο διαδέχτηκε ο Ανδρέας Μπέσκος όταν ο πρώτος παραιτήθηκε για επαγγελματικούς λόγους όπως είχε δηλώσει, στο ξεκίνημα της διαδικασίας των μπαράζ παραμονής. Στην φωτό ο πρόεδρος Νίκος Λαζανάς με τον παλιό σπουδαίο τερματοφύλακα της Ζήριας Νίκο Καραμπούλα, ο οποίος εξακολουθεί να βοηθα τον Φοίνικα / Ζήρια από κάθε πόστο, συζητούν κάποια από τα θέματα που προγραμματίζονται για τη νέα σεζόν.

Συνεχίζει στον Αστέρα Τέμενης ο Αντώνης Μπάλας;

Αναπόσπαστο κομμάτι του Αστέρα Τέμενης ο προπονητής Αντώνης Μπάλας, ο οποίος έχει αναλάβει τις ευθύνες τις ομάδες επί σειρά ετών, έχοντας το δύσκολο έργο να αξιοποιεί με το καλύτερο τρόπο το υλικό που διαθέτει ο Αστέρας, να προωθεί τα νεαρά παιδιά της ακαδημίας που είναι και το βασικό ζητούμενο στον προγραμματισμό, να αποφεύγει υποβιβασμούς και μπαράζ, κάτι που κατάφερε και σε αυτή τη σεζόν. Φυσικά προτάθηκε και φέτος από τη διοίκηση στον έμπειρο προπονητή η εξακολούθηση της συνεργασίας, απομένει τώρα η απόφαση του Αντώνη Μπάλα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr