background img
banner
banner

Επιτέλους «φως» για τον Εμπορικό Σύλλογο

ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Τη δυνατότητα επαναδραστηριοποίησης του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας δίνει η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αιγίου, που έκανε αποδεκτή την προσφυγή ομάδας εμπόρων με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Λάμπη Παπαδόπουλο, για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης η οποία θα οδηγήσει τον πολύπαθο Σύλλογο σε εκλογές.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε τη Μ. Τρίτη 11 Απριλίου και μετά από δυόμιση περίπου μήνες, βγήκε η απόφαση που κάνει αποδεκτή την αίτηση της ομάδας των εμπόρων, βγάζοντας έτσι τον Σύλλογο από την αδράνεια στην οποία είχε «καταδικαστεί» το τελευταίο διάστημα.

΄΄Επιτέλους, ο ιστορικός Σύλλογός μας θα αποκτήσει και πάλι υπόσταση.

Δυστυχώς, χάσαμε πολύτιμο χρόνο, πέρασαν δύσκολες εποχές όπου ο Εμπορικός Σύλλογος παρέμεινε απαξιωμένος και εμείς με «δεμένα χέρια». Σε όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου έπρεπε να απαιτούμε πράγματα για τον εμπορικό κόσμο όμως ο Σύλλογος παρέμενε άπραγος.

Είχαμε να δώσουμε τόσες «μάχες» όμως δεν είχαμε θεσμική υπόσταση, εξαιτίας των χειρισμών των διοικούντων, οι οποίοι εγκατέλειψαν τον Σύλλογο στο… έλεος του Θεού΄΄, ανέφερε στo protionline.gr ο κ. Παπαδόπουλος.

Η επόμενη μέρα…

Ως προς την «επόμενη μέρα», επισήμανε: ΄΄Το πρώτο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε στα γραφεία του Συλλόγου να δούμε τι επικρατεί και εν συνεχεία να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά ώστε, όπως προβλέπει το καταστατικό μας, να οδηγηθούμε σε εκλογές. Σκοπός είναι ο Σύλλογος όχι μόνο να ανακτήσει την παλιά δυναμική του, αλλά να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο, ενισχύοντας τη «φωνή» του κλάδου μας και στηρίζοντας τα συμφέροντα του αιγιώτικου εμπορίου΄΄.

Να σημειωθεί ότι ως προσωρινή διοίκηση, το Μονομελές Πρωτοδικείο όρισε τους εννέα προσφέγοντες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr