background img
banner
banner

«Μύησαν» το κοινό στη θεατρική τέχνη

ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ «ΕΛΑΜΨΑΝ» ΣΤΙΣ «ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ»

Για ακόμη μια φορά «έκλεψαν» την παράσταση οι θεατρικές ομάδες τής Αιγιάλειας, που συμμετείχαν στις «Ημέρες Θεατρικών Συναντήσεων», οι οποίες πραγματοποιούνται από το 2015 και φέτος επανήλθαν στο υπαίθριο θέατρο «Γιώργος Παππάς», από 1η έως 10 Ιουλίου, από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. με ελεύθερη είσοδο.

Η ετήσια θερινή συνάντηση των θεατρικών ομάδων τής Αιγιάλειας, αποτελεί πια έναν από τους πιο σημαντικούς πολιτιστικούς θεσμούς για την περιοχή, μιας και το φιλοθεάμων κοινό δείχνει τεράστια ανταπόκριση, με το επίπεδο των παραστάσεων να παραμένει υψηλό. Η αστείρευτη προσπάθεια που καταβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους από τις θεατρικές ομάδες, προσφέρει στο κοινό της περιοχής μια ζωτική πολιτιστική «ανάσα».

Ποια έργα παρουσιάστηκαν

Σε ένα γεμάτο πρόγραμμα παραστάσεων, παρουσιάστηκαν θεατρικά έργα με μεγάλη ποικιλία στη θεματολογία.

Στις «Ημέρες Θεατρικών Συναντήσεων» συμμετείχαν αναλυτικά οι παρακάτω θεατρικές ομάδες: – Θεατρική Ομάδα Διακοπτού (ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΙ & ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΓΚΑΖΙΟΥ) – Θεατρική σκηνή «Αναγέννησις» Ακράτας (ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΣΑΙΞΠΗΡ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ) – Μουσικοθεατρική ομάδα «The musicArts» (MAMMA MIA!!) -Θεατρική Ομάδα Αποφοίτων (O ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ & ΚΩΜΙΚ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ) -ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΙΓΙΟΥ (Θ.Ε.Α) -Θ.Ε.Ατράκια – Εφηβική σκηνή («ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΕΕ….ΜΕ ΛΕΝΕ ΟΣΚΑΡ») -Θεατρική Ομάδα Μονόλογοι (ΛΑΜΟΓΙΑ Α.Ε.) -Θεατρικό Εργαστήρι Αιγείρας (ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΚΟΝΤΟ).

Γιορτή λήξης με ευχαριστίες

Την Δευτέρα 10 Ιουλίου, μετά το πέρας της θεατρικής παράστασης «Περιμένοντας τον Γκοντό», ακολούθησε γιορτή με τη συμμετοχή των θεατρικών ομάδων που έλαβαν μέρος, με την πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά να ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους που κοπιάζουν για να κρατήσουν ζωντανό τον πολιτισμό στην Αιγιάλεια.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr