background img
banner
banner

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ: Επιστρατεύουν «αήθεις πρακτικές» βλέποντας πως χάνουν την «καρέκλα»

Με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για δήθεν «δημοσκοπήσεις» στον Δήμο της Αιγιάλειας, στα οποία απαντούν επικεφαλής δημοτικών συνδυασμών, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας και Επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» κ. Χρήστος Γούτος, δήλωσε:

«Παρατηρείται τελευταία μια συστηματική προσπάθεια να καλλιεργηθεί η αίσθηση ότι το τοπίο της προεκλογικής περιόδου ευνοεί συγκεκριμένες παρατάξεις. Επιστρατεύτηκαν σε αυτήν την προσπάθεια «συμπαθή» ΜΜΕ που επικαλούνται «δημοσκοπήσεις» και «πληροφορίες». Περιέργως όμως αρκούνται μόνο σε αυτές τις αναφορές και δεν δημοσιεύουν κανένα στοιχείο, καμιά ταυτότητα δημοσκόπησης, καμιά μέτρηση.
Ακόμα πιο αξιοπερίεργο είναι ότι και συνυποψήφιοι μου παραχωρούν συνεντεύξεις απαντώντας για αυτές τις δήθεν «δημοσκοπήσεις» χωρίς όμως να ζητούν από τα αντίστοιχα ΜΜΕ, ούτε να τους τις δείξουν, ούτε να τις δημοσιεύσουν εφόσον άλλωστε τους ευνοούν.
Τους καλούμε, εμείς, λοιπόν, να το πράξουν. Να δημοσιεύσουν τις υποτιθέμενες αυτές δημοσκοπήσεις, με τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους, (εταιρεία διενέργειας τους, χρόνος πραγματοποίησης μέτρησης), καθώς επίσης, και όλα τα αποτελέσματα τους!
Σε άλλη περίπτωση, θα πρόκειται για μια ακόμα αήθη τακτική, στο πλαίσια των γνωστών παλαιοκομματικών πρακτικών που τόσο καιρό στηλιτεύουμε. Πρακτικές οι οποίες έχουν καταδικαστεί στην συνείδηση Όλων των Συμπολιτών μας!
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η δυναμική της παράταξης «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο», ενοχλεί.
Αυτή η Νέα Δύναμη Συνεργασίας που ξεκινά από Όλους τους Αιγιαλείς και απευθύνεται σε Όλους, αυτή η «μάχη» που δίνουμε Όλοι Μαζί, Ενωμένοι, παρακινούμενοι από την απόφαση μας να βάλουμε πάνω απ’ όλα τον τόπο μας και τις ανάγκες του, την ανάγκη να αλλάξει αυτή η περιοχή, να πάει Μπροστά και να Αναπτυχθεί προς όφελος Όλων και κυρίως των παιδιών μας, έχει προκαλέσει έντονες αναταράξεις και ανησυχίες στους αντιπάλους.
Ενοχλούνται, γιατί βλέπουν τον Δήμο Αιγιάλειας ως «δεκανίκι» επίτευξης προσωπικών ματαιοδοξιών, εξυπηρέτησης μικροπολιτικών και ατομικών συμφερόντων!
Ο Λαός της Αιγιάλειας δεν θα τους το επιτρέψει.
Έχει πάρει την Απόφαση του.
Η Αιγιάλεια έχει ήδη γυρίσει την πλάτη σε εκείνους που εκπροσωπούν το «χτες» ακόμα και το «προχτές»!
Η Αιγιάλεια θα γυρίσει σελίδα!
Θα ξεβολευτούν όσοι αντιλαμβάνονται τον Δήμο ως μια ακόμα «αναπαυτική καρέκλα» στην πολυετή πολιτική τους καριέρα.
Οι Αιγιαλείς θα δώσουν την αποστομωτική απάντηση, στην μόνη αληθινή δημοσκόπηση, της 8ης Οκτωβρίου».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr