background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Γκραν γκινιόλ στο ματς Αιγείρα/Ακράτα – Νίκη Προαστείου 3-2

ΉΤΤΕΣ ΓΙΑ ΘΥΕΛΛΑ, ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΤΡΩΝ

Ματς για γερά νεύρα και αμείωτο το ενδιαφέρον στην Ακράτα, που βρήκε την Αιγείρα / Ακράτα να θριαμβεύει με 3-2 και να διατηρείται στην 2η θέση τώρα μόνη της.
Η Θύελλα είχε πολλά προβλήματα απουσιών και πολλά γκολ στην εστία της 0-6 από το Πάτραι στα Προσφυγικά.

Στην ΑΕ Καλαβρύτων αναλογούσαν περισσότερα πράγματα, γνώρισε την ήττα 1-3 από τον Δαβουρλή.
Ο Αρης χρειάστηκε το εύστοχο πέναλτι του Γεωργαντόπουλου για να πάρει τη νίκη 1-0 από τον Πήγασο.

Ο Κεραυνός έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Ρίο, μετά την ισοφάριση του Αετού 1-1 με τον Φουρφουρή, απάντηση στο γκολ του Μεντζελόπουλου.
Ο Αχαϊκός 1-0, έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής υποχρεώνοντας σε ήττα τον Εθνικό Πατρών.

Αιγείρα / Ακράτα – Νίκη Προαστείου 3-2

Συναρπαστική εξέλιξη στο σκορ και στη μάχη στον αγωνιστικό χώρο της Ακράτας, στο καλύτερο ίσως παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής. Από την αρχή μετά το φινάλε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αιγείρα / Ακράτα και τη Νίκη Προαστείου καθήλωσε τους φιλάθλους, είχε στην «πρίζα» τους πάγκους, οι εντάσεις δημιουργούσαν κλίμα ενθουσιασμού από τη μια και έντονες αποδοκιμασίες από την άλλη.

Ο διαιτητής Κώστας Βαβαρούτας είχε πολύ δύσκολο έργο, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα γεμάτο φάσεις παιχνίδι παράλληλα με τους πάγκους και την κερκίδα να βρίσκονται σε τεντωμένα νεύρα. Η αποβολή του Μαχαίρα στο 41΄ ξεκίνησε τον πανικό και την ένταση στους γηπεδούχους, υποστηρίζοντας ότι πριν λίγα λεπτά είχε αντικρύσει μια αυστηρή κίτρινη κάρτα και στην δεύτερη περίπτωση το φάουλ ήταν στο κέντρο του γηπέδου.

2-1 ημίχρονο με 10 παίκτες έμεινε η Αιγείρα / Ακράτα

Με περισσότερο αμυντικογενείς προσανατολισμούς έστησε τους γηπεδούχους ο προπονητής Γιάννης Παλαιολογόπουλος, βάζοντας μάλιστα σε θέσεις που δεν τους έχουμε συνηθίσει ποδοσφαιριστές. Στο 15΄ ο Καραχάλιος με κεφαλιά από κόρνερ του Οικονόμου το 1-0 μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς και στο 28΄ ο Οικονόμου με πλασέ το 2-0 από την ασίστ του Κουτρόπουλου. Ο συνήθης ύποπτος στην επίθεση για την ομάδα του Προαστείου Αντωνόπουλος μείωσε αμέσως σε 1-2 στο 29΄, που ήταν το σκορ ημιχρόνου. Από μια καλή φάση είχαν οι ομάδες με τον Κυρίκο στο 37΄ να αποτυγχάνει ύστερα από το δυνατό πλάγιο του Νικολόπουλου και τον Παπαδιονυσίου να κοντράρεται από τον Καραχάλιο στο 44΄. Στο 41΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Νίκος Μαχαίρας.

Ισορρόπησαν μετά το 60΄ οι γηπεδούχοι

Η ομάδα του Προαστείου μπήκε στο β΄ μέρος αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή. Είχε στο 59΄ τον Παπαδιονυσίου να κοντράρεται σωτήρια από τον Κυρίκο, τον Ντζάνη στο 60΄ να αποκρούεται από τον Ντόι. Με δυο αλλαγές τους ξεκούραστους Ροδόπουλο και Καρβούνη, η Αιγείρα / Ακράτα περιόρισε την επιθετική δραστηριότητα της Νίκης. Είχε μια φάση διαρκείας στο 66΄ με τον Οικονόμου να σουτάρει άουτ στο φινάλε.

Πάλι γκολ 2-2 ο Αντωνόπουλος και ο Κυρίκος το 3-2 σε αποθέωση

Ο Κώστας Αντωνόπουλος πάλι έκανε την ζημιά στην εστία του Ντόι, ισοφαρίζοντας 2-2 στο 70΄ μετά το γύρισμα στην περιοχή του Καψή. Την τελευταία κουβέντα όμως για τους γηπεδούχους την είπε ο Κυρίκος, όταν με εκτέλεση φάουλ στο 73΄ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Αιγείρα / Ακράτα. Στο 82΄ ο Ροδόπουλος με μακρινό σουτ απείλησε για το 4-2. Στο 93΄ αποβλήθηκε από τους φιλοξενούμενους ο Σταματάκης, ενώ στο 94΄ ο Καλογεράτος έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει σουτάροντας μέσα από την περιοχή πάνω από τα δοκάρια του Ντόι.
Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Γ. Σταυρόπουλος, Μαγγίνας, Καραχάλιος, Μαχαίρας, Κυρίκος, Νικολόπουλος (55΄ Ροδόπουλος), Κουτρόπουλος, Αλέφαντος (55΄ Καρβούνης), Οικονόμου (70΄ Δ. Μητρόπουλος).

Πάτραι – Θύελλα 6-0 Αιγίου

Ο πρώτος σκόρερ του ΑΠΣ Πάτραι Σουγλέρης πήρε την ευθύνη στην επίθεση, μετατρέποντας σε ουσία σε τρεις περιπτώσεις τις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων. Στο 12΄, 43΄ και 47΄ είχε διαμορφώσει το 3-0 απέναντι στην Θύελλα Αιγίου. Οι φιλοξενούμενοι του Κυριάκου Αθανασίου είχαν τον τερματοφύλακα Παρίση με γαστρεντερίτιδα, ασθενείς και τραυματίες, στήθηκαν με σύνθεση ανάγκης στα Προσφυγικά και μετά το 3-0 των γηπεδούχων έπιασε η …κατηφόρα. Ακολούθησε το 4-0 από τον Ούτσικα στο 75΄, αμέσως το 5-0 από τον Γερόπουλο στο 77΄ και ακολούθησε στο 84΄ το …κερασάκι στην τούρτα από έναν πρώην παίκτη της Θύελλας τον Μάριο Σπηλιωτόπουλο, το τελικό 6-0.
Θύελλα Αιγίου: Μεντζελόπουλος, Ραυτόπουλος, Βαγενάς (63΄ Μουρτίκας), Μαρδάς, Νικολακόπουλος, Τσέλα (55΄ Αποστολόπουλος), Διαμαντόπουλος, Μυλωνάς, Γκοτσόπουλος, Νικολάου

ΑΕ Καλαβρύτων – Δαβουρλής 1-3

Για περισσότερα πράγματα άξιζε σε αυτό το παιχνίδι η ΑΕ Καλαβρύτων που για μια ακόμα αγωνιστική ήσαν βουνό τα προβλήματα για την ομάδα του Κωστή Βλάχου, ο οποίος πικραμένος από το αποτέλεσμα στη λήξη του αγώνα μας είπε: «Η ομάδα είναι μια οικογένεια και τίποτα δεν μας πτοεί. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με όλα τα προβλήματα που μας μαστίζουν και χαρίζοντας αυτά που μας ανήκουν, αλλά μας τα παίρνουν.» Ο Δαβουρλής είχε δυο γρήγορα γκολ με τους Κουμπουρλή (7΄) και Πρέντζα (14΄). Η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι μειώνοντας σε 1-2 με κεφαλιά του Βραχλιώτη ύστερα από κόρνερ του Σαλάι. Είχε καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει με την κεφαλιά του Τσαβαλά από φάουλ του Ντολάνι και πλασέ άουτ του Ντάτσι από σέντρα του Σαλάι. Ακομα δυο χτυπητές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους στο β΄ ημίχρονο ήταν το φάουλ του Καυγά που εξουδετέρωσε δύσκολα ο τερματοφύλακας του Δαβουρλή και το τετ α τετ του Τσαβαλά στο 75΄. Στην ατυχία των Καλαβρύτων ήρθαν να προστεθούν οι διαμαρτυρίες για δυο φάσεις στην περιοχή του Δαβουρλή με «θύματα» τους Σαλάι και Τσαβαλά, χωρίς ο διαιτητής Ζήκος να ασχοληθεί με αυτές. Στο 89΄ τελείωσαν όλα στο γήπεδο των Καλαβρύτων, όταν ο Φαρμακίδης διαμόρφωνε το τελικό 1-3.
ΑΕ Καλαβρύτων: Γ. Τσαβαλάς, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντολάνι, Σαλάι, Σκιαδάς, Στ. Τσαβαλάς (85΄ λ.τ. Φλογεράς), Θεοτοκάτος, Κέφα (80΄ Αχ. Δαφαλιάς), Ντάτσι (46΄ Καυγάς), Βραχλιώτης


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr