background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στο ντέρμπι της Αιγιάλειας ο Φοίνικας / Ζήρια 1-0 την ΑΕ Αιγίου

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΝΙΚΩΝ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ 4-2 ΤΟΥΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥΣ

Ο Απόλλων Αιγίου νίκησε και στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του 4-2 τους Πετεινούς και εξακολουθεί να ηγείται στον βαθμολογικό πίνακα.
Μαζί του ο Αστέρας Λεοντίου που έφυγε με το πολύτιμο 2-0 από το γήπεδο Καμαρών.
Η ΑΕ Αρόης ξέσπασε στην Αβυθο με 10-2.
Μεγάλο σκορ και για τον Ηρακλή Πατρών 7-1 τον Αίαντα Ανθούπολης.

Δύσκολη αλλά σημαντική η νίκη για τον Φοίνικα / Ζήρια 1-0 την ΑΕ Αιγίου, με τους νικητές να περιμένουν την προσθήκη του νεοαποκτηθένατα Δημήτρη Καραΐνδρο από την Θύελλα Αιγίου.
Στην Τέμενη Αστέρας και Πάτρα 2005 μοιράστηκαν τα γκολ (1-1) και τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Απόλλων Εγλυκάδας με ανατροπή 2-1 τον Πανιώνιο / Αχιλλέα.

Φοίνικας / Ζήρια – ΑΕ Αιγίου 1-0

Η διεκδίκηση για το αποτέλεσμα στο γήπεδο της Ζήριας είχε πάθος, είχε φάσεις, είχε κόκκινη και μόνο ένα γκολ.
Το σημείωσαν οι γηπεδούχοι στο 52΄ με τον Αγγελάκη, ύστερα από την ασίστ του Κακαφώνη.
Οι δυο μεγάλες ευκαιρίας στο α΄ μέρος ήταν στο 2΄ με τον Δαλιάνη για τον Φοίνικα / Ζήρια και στο 45΄ με τον Μπάσα για την ΑΕ Αιγίου.
Αποβλήθηκε στο 59΄ ο Μπάσα αλλά η αριθμητική διαφορά δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕ Αιγίου είχε απίστευτη φάση να ισοφαρίσει στο 81΄ με το δοκάρι του Σανδραβέλη ύστερα από την πάσα του Γκραικιώτη.
Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Τσάκουλης, Εργκι, Κουκίδης, Αγγελάκης, Χρυσανθόπουλος, Αναστόπουλος,, Γλωσσίδης (65΄ Γιάνναρης (86΄ λ.τ. Τζουράς), Κακαφώνης (65΄ Νικολακόπουλος) Δαλιάνης, Τέρπος.
ΑΕ Αιγίου: Νικολόπουλος, Μήτσης (90΄ Μούζος), Γκιζέλης (86΄ Μεντζελόπουλος), Κόλα, Μάλλιος, Π. Δημόπουλος (72΄ Γκραικιώτης) , Τζιαντομένικο, Αλεξόπουλος, Σανδραβέλης, Α. Αϊντίν, Μπάσα.

Πετεινοί – Απόλλων 2-4

Τα πρώτα γκολ δέχτηκε στο πρωτάθλημα ο Απόλλων Αιγίου, αυτό όμως δεν τον έθεσε εκτός νίκης. Με το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Γιώργος Μαρής μπήκε μπροστά στο σκορ, διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι το φινάλε. Οι Πετεινοί έγιναν επικίνδυνοι όταν μείωσαν την διαφορά στο ένα γκολ σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές ευκαιρίες και τον Απόλλωνα να μετράει στο φινάλε τρία δοκάρια. Δυο με τον Χάρη και ένα με τον Γιώργο Μαρή. Δυο γκολ για τους νικητές είχε ο Χάρης Μαρής και ένα ο Παλαιολογόπουλος.

Αχιλλέας Καμαρών – Αστέρας Λεοντίου 0-2

Από το α΄ ημίχρονο ο Αστέρας Λεοντίου είχε μπει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με δυο γκολ από τους Σκόνδρα και Παπαδάτο, έγινε ο άρχοντας της συνάντησης στις Καμάρες.
Από τους γηπεδούχους ήταν φανερή η απουσία του Κώστα Κανάγια, για να δώσει λύσεις στην επίθεση του Αχιλλέα.

Αστέρας Τέμενης – Πάτρα 2005 1-1

Στο 3΄ ο Παπαγεωργίου πήρε το ριμπάουντ από το δοκάρι της εστίας του Αστέρα και άνοιξε το σκορ για την Πάτρα 2005. Η συνέχεια βρήκε τους φιλοξενούμενους σε αμυντικό ρόλο και τον Αστέρα να αναζητά το γκολ της ισοφάρισης, που ήρθε στο 34΄ από τον Μαυρούλια.
Δεν άλλαξε κάτι στο β΄ ημίχρονο με τον Αστέρα να βρίσκεται στην επίθεση μέχρι το φινάλε και να έχει δοκάρι με τον Μανίκα στο 90΄.
Στα τελευταία λεπτά χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να πάρει κάποια ομάδα τη νίκη.

Ήττα με βαρύ σκορ για την Αβυθο

Με χατ τρικ από τον Λώλη και τον Θεοδωρόπουλο, δυο γκολ από τον Μάλλιαρη και από ένα από τους Γιαχάι και Μασούρα, η ΑΕ Αρόης είχε το σκορ «μαμούθ» της 3ης αγωνιστικής επικρατώντας 10-2 της Αβύθου. Τα γκολ των ηττημένων από τους Ευθυμίου, Κανελλή.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr