background img
banner
banner

Στην 4η θέση του 30ου Τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής» ο Α.Ο. Αιγιαλέων

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ δυνατούς αγώνες ολοκληρώθηκε το επετειακό τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής». στο οποίο συμμετείχε και ο Α.Ο. Αιγιαλέων. Στον τελικό του 30ου Τουρνουά επικράτησε ο Πανιώνιος της ομάδας του διοργανωτή Πανερυθραϊκού με 3-1 σετ και κατέκτησε την 1η θέση.

Στον μικρό τελικό ο Ήφαιστος Φλώρινας πιο βελτιωμένος και έπειτα από ένα όμορφο παιχνίδι κατέκτησε την 3η θέση επικρατώντας του Α.Ο. Αιγιαλέων με 3-1. Η Αιγιώτικη ομάδα στο ματς του Σαββάτου γνώρισε τη ήττα στις λεπτομέρειες από τον Πανιώνιο με 3-2 στο ται μπρεικ και τελικά κατετάγη στην 4η θέση.

Η τελική κατάταξη

1. Γ.Σ. Πανιώνιος
2. Πανερυθραϊκός Α.Σ.
3. ΑΠΣ Ήφαιστος Φλώρινας
4. Α.Ο. Αιγιαλέων

MVP του τουρνουά αναδείχθηκε ο GENOV Yavor (Γ.Σ. Πανιώνιος), καλύτερος πασαδόρος: Δημητούλης Κωνσταντίνος (Πανερυθραϊκός Α.Σ.), καλύτερος επιθετικός: Παλέντζας Νίκος (Γ.Σ. Πανιώνιος) και καλύτερο Libero: Αντωνιάδης Αλέξανδρος (ΑΠΣ Ήφαιστος Φλώρινας).
Δόθηκε τιμητική πλακέτα στον πρώην αθλητή του Πανερυθραϊκού Α.Σ. Σταύρο Βλαχάκη
Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ευχαρίστησε τον Δήμο Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας για την πολύτιμη βοήθεια του ώστε να διοργανωθεί το επετειακό 30ο τουρνουά, όπως επίσης τις ομάδες και τους διαιτητές για την συμμετοχή τους και την εξαιρετική παρουσία τους καθ΄ όλη την διάρκεια του τουρνουά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr