background img
banner
banner

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ: Στα πέναλτι την πρόκριση η Φλόγα Ροδιάς – Αχιλλέας 6-5

ΜΕΤΑ ΤΟ 1-1 ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της β΄ φάσης Κυπέλλου έγινε στο γήπεδο της Ροδιάς. Φλόγα και Αχιλλέας διεκδικούσαν την πρόκριση μέχρι το …βράδυ, αφού οι μεν γηπεδούχοι είχαν σαν επιθετική αιχμή τον Ακη Κατσαούνη που σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης 1-1 και ηταν ο μοναδικός που μπορούσε να απειλήσει την εστία του Γκόντα.

Από την πλευρά του φιλοξενούμενου Αχιλλέα οι ευκαιρίες ήσαν πολλές για να τελειώσει το παιχνίδι από την κανονική διάρκεια, όμως η αστοχία στα τελειώματα των φάσεων έφεραν …βραχνάδα στον προπονητή Φώτη Φιτσιάλο.

Δυο δοκάρια με τον Ντακούλια ο Αχιλλέας

Στο 10΄ ήταν η πρώτη καλή ευκαιρία για το σωματείο των Καμαρών, όταν η εκτέλεση φάουλ του Ντακούλια …προσγειώθηκε και με την βοήθεια του αέρα πάνω στο οριζόντιο δοκάρι του Σταμόπουλου.

Στο 12΄ ο Πέτσι σούταρε πάνω από την εστία της Φλόγας και ο Ακης Κατσαούνης στο 14΄ προειδοποίησε τι μπορεί να συμβεί στην εστία του Γκόντα.
Σε τρία λεπτά τα δυο γκολ

Στο 23΄ ο Βαφειάδης πήρε από τον Χαντάι και άνοιξε το σκορ για τον Αχιλλέα, όμως στο 26΄ ο Κατσαούνης έφερε το παιχνίδι στα ίσα όταν βρέθηκε απέναντι στον Γκόντα.

Χωρίς γκολ το β΄ ημίχρονο

Τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου ήταν η προσπάθεια άουτ του Νγκέλα και στην επανάληψη οι αντίπαλοι μοιράστηκαν από μια ευκαιρία. Το φάουλ στο δοκάρι του Ντακούλια στο 48΄ και άουτ το τελείωμα του Κατσαούνη στο 56΄.Με τον Κατσαούνη να αποκρούεται στο 66΄ από τον Γκόντα ήταν η μοναδική ευκαιρία της Φλόγας, ενώ ο Αχιλλέας είχε φάσεις με τους Χαντάι, Μούκα, Λουράκη.

Παρέμεινε το 1-1 και στην παράταση

Με ότι δυνάμεις είχε ο Αχιλλέας προσπάθησε να τελειώσει το παιχνίδι στην παράταση με καλύτερη ευκαιρία το δοκάρι του Λουράκη στο 104΄.
Η τελευταία ευκαιρία ανήκε στην Φλόγα και πάλι με τον Ακη Κατσαούνη στο 119΄.

Πολλά χαμένα πέναλτι

Η Φλόγα που ξεκίνησε να εκτελεί τα πέναλτι είχε επιτυχία στα 6 από τα 9, ενώ ο Αχιλλέας έχασε τα 5 και αποκλείστηκε. Εύστοχα πέναλτι της Φλόγας από τους Α. Λιακόπουλο, Ακη Κατσαούνη, Θωμά, Χρυσανθακόπουλο,Λούμσι και Γ. Κατσαούνη. Αντίθετα για τους γηπεδούχους αστόχησαν οι: Μπαντούνας, Κουνάβης, Π. Λιακόπουλος.

Από τον Αχιλλέα ευστόχησαν οι: Ασημακόπουλος, Χύσα, Σπανός, Πέτσι, Γκόγκος, ενώ αστόχησαν οι: Ντακούλιας, Σωτηρόπουλος, Γκιζέλης, Λουράκης.

Φλόγα: Σταμόπουλος, Γ. Κατσαούνης, Θωμάς, Αλεξόπουλος (46΄ Κουνάβης), Π. Λιακόπουλος, Χρυσανθακόπουλος, Λούμσι,), Παπακωνσταντίνου, Π. Κατσαούνης, Α. Λιακόπουλος, Τρακαδάς (46΄ Μπαντούνας).

Αχιλλέας: Γκόντας, Ζαρκάδας (106΄ Γκιζέλης), Βαφειάδης (65΄ Λουράκης), Ντακούλιας, Ασημακόπουλος, Τσίρος, Πέτση, Μούκας (87΄ Γκόγκο), Χαντάι (87΄ Σωτηρόπουλος), Μπούρδος (58΄ Σπανός), Νγκέλα (58΄ Χύσα).

Ορίστηκαν τα δυο από τα τρία παιχνίδια Κυπέλλου στην περιοχή μας

Από τα άλλα τρία παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή μας για το κύπελλο ΕΠΣ Αχαΐας, η Ενωση όρισε τις ημερομηνίες στα δυο από αυτά.
Χωρίς ημερομηνία ακόμα η συνάντηση ΑΕ Αιγίου – Παναιγιάλειος, μέσα από την οποία ο Παναιγιάλειος θα είναι σε θέση να εκτίσει ποινή τιμωρίας σε κάποιο ή κάποιους ποδοσφαιριστές του. Αναλυτικά:
22/11 Απόλλων Συνοικισμού-Θύελλα Αιγίου
06/12 Αιγείρα/Ακράτα-Καλάβρυτα
ΑΕ Αιγίου-Παναιγιάλειος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr