background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Περιμένουν Κουσκουνά και Χερέρα στον Παναιγιάλειο

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΒΥΘΟ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Δεν είχε όλο τον κόσμο στην διάθεσή του στην προπόνηση της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου ο Περικλής Παπαποστόλου που ανέλαβε όλα τα χρέη της προπόνησης με την απουσία του Νίκου Μανούρα, που επιστρέφει σήμερα. Είχαν γνωστοποιήσει για την απουσία τους οι Κραγιόπουλος, Φωκαΐδης και Βήτος (βρίσκεται στο εξωτερικό), ενώ παρόντες ήσαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Κλεισμένες οι μεταγραφές των Χερέρα και Κουσκουνά

Ο 35χρονος επιθετικός Νίκος Κουσκουνάς επιστρέφει στον Παναιγιάλειο να φορέσει και πάλι τα μελανόλευκα, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν και στην περίοδο 2008-2009.
Από τότε έχει αλλάξει πολλές ομάδες (συνολικά 18) και πολιτείες με πολλά γκολ (144) στο ενεργητικό του, ύστερα από 174 παιχνίδια σε όλες τις Εθνικές Κατηγορίες. Για την επιστροφή του στην περιοχή μας καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αποχώρηση της Φήκης Τρικάλων (στην οποία αγωνιζόταν) από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και φυσικά οι γνωριμίες του Νίκου Μανούρα με την Φήκη, με την οποία είχε συνεργαστεί σαν προπονητής.

Και ο Αργεντινός Χερέρα στον Παναιγιάλειο

Ο 30χρονος Αργεντινός επιθετικός Χερμάν Χερέρα που έπαιζε στον Πανελευσινιακό και πέρυσι στον Απόλλωνα Σμύρνης, συμφώνησε συνεργασία με τον Παναιγιάλειο και αναμένεται η άφιξή του στις προπονήσεις.

Επίσης ο Χερέρα είχε αγωνιστεί αφήνοντας καλές εντυπώσεις με Ολυμπιακό Βόλου και στην Αργεντινή με Μπόκα Ουνίδος, Αλμάδο και Ατλέντικο Μπράουν.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr