background img
banner
banner

Λίγο πριν το τέλος το έργο της Τρίγωνης Πλατείας

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΣ. ΦΩΤΗΛΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΛ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Την τελική της μορφή αρχίζει και αποκτά η αναπλασμένη Τρίγωνη Πλατεία καθώς οι εργασίες εισέρχονται στο τελικό τους στάδιο. Αμέσως μετά τις παρεμβάσεις στην οδό Ασημάκη Φωτήλα, το εργοτάξιο θα μεταφερθεί στην οδό Κλεομένους Οικονόμου με τη διαμόρφωση του εν λόγω τμήματος να αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του… παζλ της ανάπλασης των πλατειών του κέντρου.

Το πολυσυζητημένο έργο έρχεται να ανταμείψει πολίτες και επισκέπτες καθιστώντας το κέντρο της πόλης σύγχρονο, λειτουργικό και περισσότερο ελκυστικό. Αναφορικά με τις εργασίες που υπολείπονται, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βασίλης Χριστόπουλος ανέφερε στo Protionline.gr: ΄΄Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το έργο. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν τα πεζοδρόμια της οδού Ασημάκη Φωτήλα τα οποία αφήσαμε σε εκκρεμότητα κατόπιν συνεννόησης με τους καταστηματάρχες λόγω των εορτών. Ακολούθως, θα πέσει άσφαλτος στη διασταύρωση των οδών Ταξιαρχών και Ασημάκη Φωτήλα ούτως ώστε να δοθεί στην κυκλοφορία το εν λόγω τμήμα. Το επόμενο βήμα είναι και το τελικό και αφορά τη διαμόρφωση της οδού Κλ. Οικονόμου στο ύψος της πλατείας Βάλφουρ΄΄.

΄΄Θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε και αυτό το κομμάτι το συντομότερο δυνατό, με την όσο γίνεται λιγότερη όχληση. Ζητάμε την κατανόηση όλων καθώς το έργο βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στους πολίτες΄΄, κατέληξε ο αντιδήμαρχος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr