background img
banner
banner

Με όμορφη διάθεση και κέφι!

ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΩΝ

Ένας νέος, ιδιαίτερα δραστήριος σύλλογος έκοψε την πίτα του πριν από λίγες ημέρες, με καλή διάθεση και πολύ κέφι! Πρόκειται για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αραχωβιτών «Η Κοίμηση της Θεοτόκου», που πραγματοποίησε συνεστίαση με χορό, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα «Ανέμελο» στην παραλία Άκολης.

Το «παρών» στην εκδήλωση, που περιελάμβανε και ζωντανή μουσική, έδωσαν πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου που μοιράστηκαν όμορφες στιγμές, αλλά και πλούσια δώρα που κληρώθηκαν σε λαχειοφόρο αγορά. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, αναφέρονται τα εξής: ΄΄Η πρώτη κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Μια υπέροχη βραδιά που μας γέμισε χαρά και μας έδωσε δύναμη και θέληση να συνεχίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευθύνη που αναλάβαμε. Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε μια καλή χρονιά!΄΄.

Να σημειωθεί πως πρόεδρος του Συλλόγου είναι ο Δημήτρης Δημόπουλος, ενώ το Δ.Σ. πλαισιώνουν και οι Κατερίνα Δροσοπούλου, Πέγκυ Κυριακοπούλου, Βασιλική Μπακατσέλου και Κατερίνα Ψηλού.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr