background img
banner
banner

Οι καιρικές συνθήκες άλλαξαν το πρόγραμμα στον 3ο όμιλο

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 11:00 ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Δεν στάθηκε δυνατόν να πραγματοποιηθούν οι πτήσεις από Αθήνα σε Ρόδο για να είναι στην ώρα του ο Αστέρας Βάρης να παίξει με τον Ιάλυσο.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στην αναβολή της πτήσης λόγω καιρικών επίσης συνθηκών, από Ρόδο σε Αθήνα για να φιλοξενηθεί η ΑΕΡ Αφάντου στο Μαρκόπουλο από την Μαρκό.

Επειδή οι δυο αυτές συναντήσεις είναι μείζονος σημασίας και υπάρχει κοινός στόχος και βαθμολογικό συμφέρον όπως και στη συνάντηση της Αβύθου, το παιχνίδι Παναιγιάλειος – Κόρινθος μεταφέρθηκε για το πρωί της Πέμπτης στις 11:00, αφού την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθούν και οι άλλες δυο συναντήσεις.

Κανονικά θα γίνουν οι υπόλοιπες συναντήσεις της 33ης αγωνιστικής, από την οποία ήδη έπαιξαν την Τρίτη στα Μέγαρα Βύζας -Πανελευσινιακός  4-4.

Παραιτήθηκε το Μεσολόγγι από τον αγώνα στη Μύκονο

Η ΑΕ Μυκόνου παίρνει ακούραστα και στα χαρτιά τη νίκη 3-0 από την ΑΕ Μεσολογγίου, η οποία δήλωσε παραίτηση για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κατόπιν τούτου το σωματείο του Μεσολογγίου περιμένει την τιμωρία του και η Μύκονος που ανεβαίνει στους 51 βαθμούς, περιμένει τα αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια, πριν πάει στη Ρόδο να αντιμετωπίσει τον Ιάλυσο στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Αναβολή για αύριο και στη Σύρο, Ελλάς – ΠΑΟ Βάρδας

Λόγω της Αφρικανικής σκόνης και με εντολή ΕΠΟ, το γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων θα μείνει κλειστό Τετάρτη 24 Απριλίου. Ο αγώνας της Ελλάς Σύρου με τον ΠΑΟ Βάρδας ορίστηκε για την Πέμπτη στις 11.00


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr