background img
banner
banner

Τρέλανε… κόσμο το «Automoto Sound Show»!

ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ  ΣΤΟ EVENT ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑ «THUG DRIVERS AIGIO»

Speed, ένταση, ρυθμός είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το εορταστικό event – show «Automoto Sound Show» που διοργάνωσε την Κυριακή, με μεγάλη επιτυχία, η ομάδα «Thug Drivers Aigio», στις εγκαταστάσεις της «Αφοι Μαστροκούκου Ο.Ε.», στην περιοχή του Σελινούντα στο Αίγιο. Πλήθος κόσμου, λάτρεις του αυτοκινήτου και μη, έδωσαν το «παρών» σε αυτή την πρωτότυπη όσο και απολαυστική γιορτή!

Άκρως εντυπωσιακά, τα αυτοκίνητα που παρατάχθηκαν, με «δυνατά» ηχοσυστήματα, ανάμεσα στα οποία και κάποια που έχουν διακριθεί σε σχετικές διοργανώσεις, με τα κύπελλα που έχουν κατακτήσει να εκτίθενται επίσης, στην εκδήλωση. Δυναμική απόβαση έκαναν πολλά αυτοκίνητα – μέλη της BMW Achaia Club που για πολύ ώρα… έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Συνολικά, πρέπει να πήραν μέρος περί τα πενήντα αυτοκίνητα, κάποια από τα οποία… φρόντισαν ώστε να… μυρίσει λάστιχο, αφήνοντας τα ίχνη τους στην άσφαλτο. Εκτός από την περιοχή, συμμετείχαν αυτοκίνητα που ήρθαν μόνο για την εκδήλωση, από Ναύπλιο, Πάτρα, Αθήνα και από Ιταλία! Για περισσότερο από πέντε ώρες, οι διοργανωτές… εκτός από αναψυκτικά και γλυκίσματα, κερνούσαν εικόνες και ήχους που ξεσήκωναν τον κόσμο. Ιδιαίτερης ανταπόκρισης έτυχε και η λαχειοφόρος αγορά που κλήρωσε δώρα που είχαν προσφέρει οι χορηγοί της εκδήλωσης.

Αναμφισβήτητα, τέτοιες δράσεις από νέους ανθρώπους, με κεντρικό «άξονα» το αυτοκίνητο, ενώνουν, δημιουργούν και φέρνουν κόσμο στην περιοχή!

 

 


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr