background img
banner
banner

Με την “Ποιοτική Αιγιάλεια” ο Παναγιώτης Λ. Σίδερης.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Φίλες και Φίλοι,

Γνωρίζω την υποψήφια δήμαρχο κα. Βασιλική Ψυχράμη, από το 2011 που υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος πολιτισμού, παιδείας και κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Αιγιαλείας.

Παρουσιάζει συνολικά, ένα εξαιρετικό βιογραφικό. Ακεραιότητα και ήθος διακρίνονται μέσα από το έργο της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πρόκειται για επιστήμονα με συγκροτημένες γνώσεις, εξαιρετικά επιμελή και εργατικό, με ορθή κρίση για τα κοινά και μεγάλη υπευθυνότητα στο χειρισμό και την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου Αιγιαλείας.

Στην εποχή μας, σε επιστήμονες με το ήθος, την εκπαίδευση, την παιδεία και τις ικανότητες της κας. Βασιλικής Ψυχράμη, θα πρέπει να δίνεται η ευκαιρία να υπηρετούν τον πολίτη συνάνθρωπό μας από θέσεις αντάξιες των προσόντων τους.

Γι’ αυτό, με χαρά δέχθηκα να συμμετάσχω στον συνδυασμό “Ποιοτική Αιγιάλεια”, στο πλευρό της Βασιλικής Ψυχράμη, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Μαζί, μπορούμε να υλοποιήσουμε προγράμματα προαγωγής της υγείας και διαχείρισης στρες, στον Δήμο Αιγιαλείας, που αφορούν τόσο τα παιδιά, όσο και τους ενήλικες, σε συνεργασία πάντα με Πανεπιστημιακούς φορείς.

Σημαντικό ρόλο δε πρέπει να παίξει και η συμβουλευτική πρόληψης των ασθενειών για τους δημότες.

Τα ερευνητικά μου ενδιαφέροντα πάνω κυρίως στη σύνδεση στρες και παθολογίας, στη γήρανση,  στις εκφυλιστικές παθήσεις του εγκεφάλου και στις ψυχοσωματικές ασθένειες, με οδηγούν στο να επιθυμώ να εφαρμοστούν τα παραπάνω προγράμματα. Στα πλαίσια επίσης, των γενικότερων ενδιαφερόντων μου, μπορώ και επιθυμώ να συμβάλλω και στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Αιγιαλείας.

Με ιδιαίτερη τιμή

Παναγιώτης Λ. Σίδερης

Παθολόγος- Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Παναγιώτης Σίδερης ζει και εργάζεται στο Αίγιο.

Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει ειδίκευση στην Παθολογία. Από το 2016 είναι διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η διδακτική του εμπειρία έως σήμερα περιλαμβάνει: εκπαιδευτικά μαθήματα Παθολογικής Κλινικής, διδασκαλία ειδικευομένων Παθολόγων και Αγροτικών Ιατρών σε θέματα διαχείρισης εργασιακού στρες και ανάπτυξη τεχνικών διαχωρισμού στρες-άγχους,  σε θέματα «Σημειολογίας» και ιστορικού ασθενούς, χειρουργικής κ.α. Έχει συμμετάσχει σε 31 σεμινάρια από το 1990 μέχρι σήμερα που αφορούν σε Υπέρταση, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Αιματολογία, Σακχαρώδη Διαβήτη, Ψυχοσωματικά Προβλήματα, Ενδοκρινολογία, Μεθοδολογία της Έρευνας, Διδακτική Μεθοδολογία, Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, Διαχείριση Στρες, Νευροψυχιατρική και άλλα.

Έχει εργασθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, στην Θεραπευτική και Διαγνωστική Κλινική Αθηνών, στην Αθηναϊκή Κλινική, στην Δικαστική Φυλακή Κορυδαλλού, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, στο DHI ιδιωτικό πολϋιατρείο, στο διαγνωστικό κέντρο «Βιοϊατρική», στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου και από το 2017 έως σήμερα είναι επιμελητής Α΄ Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr