background img
banner
banner

Στις 26 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση ΕΠΣ Αχαΐας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Μέχρι την επόμενη Παρασκευή 21/06, θα πρέπει να έχουν δηλωθεί στα γραφεία της Ένωσης ΠΣ Αχαΐας οι εκπρόσωποι των σωματείων, που θα συγκροτήσουν την Τακτική Γενική Συνέλευση.
Αυτή έχει οριστεί για την Τετάρτη 26/06 και ώρα 18:00, σε αίθουσα του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ακόμα κι αν δεν υπάρξει απαρτία, η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 19:00 με όσους εκπροσώπους έχουν δώσει το παρόν. Η ΕΠΣΑ θέλει να έχει τελειώσει με τη δική της Συνέλευση, αφού δυο μέρες αργότερα, ακολουθεί η ΓΣ της ΕΠΟ

Μέχρι 30/06 οι ανανεώσεις και εκδόσεις ταυτότητας προπονητών

Τέλος χρόνου και παράτασης για τις εκδόσεις ταυτότητας των προπονητών η 30η Ιουνίου.
Οι προπονητές για να εξασφαλίσουν τη νομιμότητα στη συνεργασία τους με τα σωματεία, θα πρέπει να έχουν φροντίσει για την ταυτότητά τους, όπως γνωστοποίησε ο Σύνδεσμος Προπονητών Αχαΐας. Ο συγκεκριμένος Σύνδεσμος αναμένεται να προβάλλει αντιδράσεις, αφού η ΕΠΣ Αχαΐας έχει κατά νου να προτείνει να μην υπάρχει υποχρέωση διπλώματος για φέτος, στους προπονητές της Β΄ και Γ΄ κατηγορίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Αχαΐας γνωστοποιεί στα μέλη της ότι η προθεσμία της παράτασης ( 30-6-2019 ) που είχε δώσει η ΕΠΟ για την έκδοση Ταυτότητας τριετίας τελειώνει.
Έτσι όλοι όσοι έχουν το δικαίωμα να πάρουν Ταυτότητα από την ΕΠΟ με ημερομηνία λήξης την 31-12-2021, θα πρέπει να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα Δικαιολογητικά και να τα στείλουν στην ΕΠΟ μέσω ΕΠΣΑ ηλεκτρονικά, προκειμένου να μπορέσουν να εργασθούν τη νέα περίοδο. Παρακαλούμε τα σωματεία προς αποφυγή προστριβών και παρεξηγήσεων να ζητούν την Ταυτότητα τριετίας του, από τον προπονητή που πρόκειται να συνεργαστούν, γιατί αρκετοί δεν έχουν το δικαίωμα να εκδώσουν Ταυτότητα για πολλούς και διαφόρους λόγους.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr